Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: leo.fans123

[3A/ threezero] 少部分收藏

回復  廣闊的宇宙
還可以 , 其實只是好部分已開盒 , 未開盒的人型更多 .........
leo.fans123 發表於 5-2-2012 05:57 PM

How can you resist from opening them  ? ?? ?    I love the smell of 3A toys when you first open them !!!!!!!! :DD

Will receive my Medic Grunt tomorrow, can smell again !!!! :x
1/6嘅DC我一隻都冇:unhappy:
回復 12# leo.fans123

早幾日leo兄bid贏咗某隻人形吧:36:
我知,係因為我bid輸咗...快d影相啦!
邊隻 , 點解我自己都唔知 (你講緊既係 daywatch commander ?) ......
回復 19# leo.fans123

係啊!!!:53:
呢隻commander,我鍾意daywatch多過nightwatch
唔知隻supreme nom會唔會同commander好似樣呢...係就可以追少一隻~~哈哈!真期待
回復 20# NAVIgator
如果你真係對daywatch commander有興趣 , 我可以割愛 , 因為我已有一對nom版commander , 多1隻唔多 , 少1隻唔少 , 最緊要幫到手 , (我仲可以平少少俾你, 無咩野所謂) ....
紅黃軍係一隊唔錯o既 army:71:
回復 21# leo.fans123

Thank you very much! PM 你~~
回復 16# RRAAYY
如果有位放 , 我一定會開哂出來玩 , 唔駛攪到成間屋都係紙皮箱 .............:56:
回復 22# snake888
我合共有3隊 , 包括emgy , medic 同 jea , 如果全部擺哂出來都幾好睇 .....
回復 17# on111048
唔緊要  , 而家開始儲都唔遲 (當然價錢又升咗唔少) , 如果不係太貴 , 我諗我會入多3隻 ....
回復 15# 弄內洋太
汽水罐呢個形容好貼切 , 我之前都只係用 "油桶"來形容dc ...
回復  snake888
我合共有3隊 , 包括emgy , medic 同 jea , 如果全部擺哂出來都幾好睇 .....
leo.fans123 發表於 6-2-2012 05:07 PM

我就最喜共產黨logo個隊(ussr), 快d入隻1/6 o既 ussr large martin.. 巨到冇朋友.. 襯落ching咁多收藏度, 定必正爆
回復 28# snake888
講就易 , 果隻野的價錢嚇得死人 ......:Q