Toysdaily 玩具日報

查看: 15960|回復: 15

[玩具攝影] 2012 農曆年東京秋葉原の旅の收穫

今次入番以往miss左的玩具。

首先終於完成聖衣神話五小弱, 剩餘魔玲便可close this line。

還有入手銀色戰車後, JOJO又人齊了!
Welcome back! :)

Congratulation and I will visit Osaka at 4/2012... :shy:
頭像被屏蔽
回復 1# toykid

恭喜CHING呀, 我舊年都去過, 真係好開心, 買到好多好OK價既野, 真係好想再去東京呀!!!!!
聖鬥士星矢平幾多?扭蛋是什麼...!!!!
請問...
leo2004 發表於 6-2-2012 01:20 AM

聖鬥士唔係太平, 而扭蛋係Hello mimi x 索柏的鎖匙扣^^
頭像被屏蔽
回復  toykid

恭喜CHING呀, 我舊年都去過, 真係好開心, 買到好多好OK價既野, 真係好想再去東京呀!!!!!
andytkw1977 發表於 6-2-2012 01:39 PM

大家咁話, 下次去東京都唔知敢唔敢去秋葉原, 太多野睇, 行極都行唔完....
回復  toykid

如果有些唔方便開POST講的東西或數字,可以SEND短傳,TICK對方名再選...
leo2004 發表於 6-2-2012 09:22 PM

謝謝提點, 可惜我account(見習)暫時未能用到....
大家咁話, 下次去東京都唔知敢唔敢去秋葉原, 太多野睇, 行極都行唔完....
toykid 發表於 6-2-2012 09:23 PM

我仲會去埋中野同涉谷既中古店, 不過only秋葉原都可以行好耐啦!!!!!依家日本既情形又唔係太好, 都唔知幾時去先安全呀!!!!!
頭像被屏蔽
回復  andytkw1977

其實到了夠鐘要拜拜,唔出街都走唔甩..避唔到咁多...有得去就去...
leo2004 發表於 7-2-2012 09:01 PM

都係既, 有得玩就玩啦, 因為d中古玩具又新, 又平香港成半, so good ar,
東京へ行きたいですね。
頭像被屏蔽
Welcome back!

Congratulation and I will visit Osaka at 4/2012...
Douglas.M.Saint 發表於 4-2-2012 10:48 PM

記得去梅田mandrake,dealers 好索!
回復 12# leo2004

唔係自己去, 同太太去, 不過我地去5日4夜, 有2日係行我既玩具店, 有2日係行太太like既shop, 所以就買到我想買既野啦, 因為去之前都上網搵過有d乜野想買, 故唔駛周圍睇價錢, 見到就買啦,,,,,,,,,,,,,,,,,,
頭像被屏蔽