Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 戰隊35週年戰艦一影

頭像被屏蔽
我的最愛  希望明天出深水埔有貨
玩具狂四郎 發表於 4-2-2012 11:21 PM

昨天只見哭利有散賣,其他唔見有。
呢套真係堅正。我都想買,但實在接受唔到個價錢。睇咗當買咗!
My set seems to be ok. QC is better than SRW fleets.
For a obsessive msn like me, I can accept it.
又比人掉咗去情報區, 真好笑:42:
我PM你呀......................
CombattraV 發表於 4-2-2012 09:22 PM

收到, 多謝大大資料:77:
收到, 多謝大大資料
GunLap 發表於 6-2-2012 12:05 AM

You are wellcome:64:
又比人掉咗去情報區, 真好笑
CombattraV 發表於 5-2-2012 09:29 PM

:64:可能#13有價錢:64:
可能#13有價錢
Warmblood 發表於 6-2-2012 01:07 PM

陣間阿combattraV大個post畀人掉番去大場你唔好媽媽叉叉。。。:67:
陣間阿combattraV大個post畀人掉番去大場你唔好媽媽叉叉。。。
sundaydriver 發表於 6-2-2012 04:19 PM

btw,應該係因為有人問响邊度買,
而CombattraV大又答左,
即係情報啦。。。所以咪搬囉。。。
:42:
QC放晒假,幾部機械人油到咁0既..
leo2004 發表於 5-2-2012 02:38 AM

:71: 其實d機械人,每隻都係大概吋半高左右,
mass production 可以油到咁detail,
我覺得已經好好啦。
支持combattra V大大!:)

調左post唔好唔開心啦!情報區都好多人睇架!:64:
btw,應該係因為有人問响邊度買,
而CombattraV大又答左,
即係情報啦。。。所以咪搬囉。。。
...
sundaydriver 發表於 6-2-2012 04:21 PM

其實我都係PM ja ma, 咁我知下次應該覆都唔好覆, 唉.........:42:
支持combattra V大大!

調左post唔好唔開心啦!情報區都好多人睇架!
常威 發表於 6-2-2012 05:47 PM

Thx all bro. support....................................:64:
不如叫Admin 開過懷舊區POST 野算啦....反中古分享又收藏版, 買舊款野出新品又調區...

V 大, 搬區我都欣賞你既珍品資訊...:73: