Toysdaily 玩具日報

查看: 4760|回復: 35

[詢問] 新手一問~想入HOTTOYS有邊隻值得一入?

如題,謝謝分享:77:
自己鐘意咪最值得入!唔鐘意幾貴幾小有都係得個擺字!
BATMOBILE, 依隻野好搶手, 大馬某間店前後得兩個星期今日preorder sold out左.
樓主頭像果隻都幾值得入:57:
自己鐘意咪最值得入!唔鐘意幾貴幾小有都係得個擺字!
emme 發表於 2-2-2012 03:40 PM

自己鐘意好鐘意BATMAN呢套電影
但而家買太貴買唔起....:26:
BATMOBILE, 依隻野好搶手, 大馬某間店前後得兩個星期今日preorder sold out左.
thiam 發表於 2-2-2012 03:41 PM

呢個都有興趣,不過屋企冇地方擺:26:
樓主頭像果隻都幾值得入
graffitihim 發表於 2-2-2012 03:46 PM

呢隻真係好型,要儲下錢遲d入返隻:66:
頭像被屏蔽
自己鐘意好鐘意BATMAN呢套電影
但而家買太貴買唔起....
300king 發表於 2-2-2012 03:46 PM

Batman邊款先!?如果TDK可以等下!嚟緊會有新野!89而家都唔算貴可以一入!其他Batman限定都係算啦太貴啦!
都係嗰句:想要又唔想食炒價只要夠長命一定玩得到!
batman可以買1989Batman, 貴200-300到, 唔算太crazy, 如果love 新batman Movie 可以等新ver...
dannydanny 發表於 2-2-2012 03:49 PM

呢隻有訂到已經羅左貨~但未有時間玩~
到時得閒會影D相同大家師兄分享下!:77:
回復 9# emme

其實我最想要就係DX01.....不過天價玩唔起~
1989隻JOKER我都有訂,期待中:71:
回復  emme

其實我最想要就係DX01.....不過天價玩唔起~
1989隻JOKER我都有訂,期待中
300king 發表於 2-2-2012 04:01 PM

DX01就有ver.2喎仲去追!如果自己真係鐘意又經濟許可咪買囉!不過最怕呢頭高追買咗唔夠一個月就公佈出ver.2到時真係飯都食唔落!
頭像被屏蔽
回復 13# dannydanny

:71:我都高追左dx02~~因為等佢出ver2~起碼出年先有得玩~~可能到時唔鐘意新ver~所以如果真係鐘意既可以入左先~~
回復 14# 膠樽

其實佢有冇正式公佈話會出ver2?