Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 華麗登場!電王Climax Form (SHF幪面超人)

SHF
Masked Rider DEN-O Climax Form

Grasshopper:「2 5 9 0 8 7 2 3

台燈閃閃的璀燦 色彩繽紛變幻
POSE!

黃金粉紫色寶幔 高貴散播空間 POSE!

如火一般的草蜢 火一般的燦爛 POSE!

誰要你這晚感覺到野蠻
POSE!

而四季遠去看似秒秒像風 POSE!

而空中始終空空空空似空 POSE!

但我與你相擁 香檳酒彼此碰 POSE!

帶動著熱鬧熱情和熱舞 POSE!

這個開場希望大家覺得有趣
(這種opening是最後一次)

HAHA,胡鬧過後,正正經經簡單介紹下

上色精美,關節夠力,非常好扭,多配件又高可動(但不能完美做出盒底那個"mou"低動作

能以換件方式重現出必殺技時的幾款不同型態,換件我不覺得麻煩,只怕換件時會弄斷關節,當換成金塔羅斯的超必時要猛力拔出前臂,過程相當[牙煙]...

素體是參考新版新電王的,但呢隻qc更好

而水晶眼又相當通透,成隻玩具相當Sharp

如此美品,人氣角色,點可不買

出招用pass都有兩張,一個正常型,一個打開型

數款必殺技~

Boisterous Shot

Boisterous Punch

Voice Dozen Kick

Extreme Slash Climax Version

敗下了這個電王

CF,跟住就會想bandai會用什麼形式出超電王

限定出隻超電王 or 魂限出超電王的配件? 點都好啦你跟把必殺技時的幻彩劍給我們啦

END

都係等佢出列車型態先買XD
你個問場真係好風趣~~~

金太郎必殺技換裝危險,所以我都無把該節前臂收實~~
"華麗明星賽" 變成 "華麗騎士賽" ..., 配呢個開場白都幾有趣! 讚!
:p我估計多數系以配件形式
我估計多數系以配件形式
Harris 發表於 2-2-2012 16:27

希望係咁啦,不過都應該唔平
Climax Form正,不過又係要蚊手蚊腳:(
I love Kaman Rider, but Super Climax not my favorite! :71: