Toysdaily 玩具日報

查看: 10568|回復: 8

[個人收藏] 嘿嘿嘿,王蛇 (SHF幪面超人)

SHF

Masked Rider OHJA

Grasshopper:「2 5 9 0 8 7 2 3

台燈閃閃的璀燦
[size=+0]色彩繽紛變幻
POSE!

黃金粉紫色寶幔 高貴散播空間 POSE!

如火一般的草蜢 火一般的燦爛 POSE!

誰要你這晚感覺到野蠻
POSE!

而四季遠去看似秒秒像風
POSE!

而空中始終空空空空似空
POSE!

但我與你相擁 香檳酒彼此碰 POSE!

帶動著熱鬧熱情和熱舞
POSE!

HAHA,又胡鬧過後,正正經經簡單介紹下

龍騎一劇中,最有魅力的一個角色
淺倉威~幪面超人王蛇

簡單講講

玩具的表現整體合格以上,好滿意,唯獨是面部有兩條
水口/分模
線要扣少少分
上色不錯,用色方面,紫色用金屬色,幾特別的

今次這款shf冇附送契約獸及地台,好彩我有R&M版本,有隻契約獸一齊玩,正呀

嘿嘿嘿

王蛇除了有多款手首,也附有6張咭牌

Advent:召喚契約獸~毒牙蛇Venosnaker

Sword Vent :召喚武器

Steal Vent :奪取對方其中1張咭 (在劇中並無使用...)

Final Vent:必殺技 Veno Crash

Contract 契約咭 (佢有兩張)

Final Vent:必殺技~水流域

Final Vent:必殺技~ 毀滅日(
Doomsday)

END
嘿嘿嘿

果時無買到  r & m  ,,而家想買王蛇都唔知入唔入好~
果時無買到  r & m  ,,而家想買王蛇都唔知入唔入好~
AR樂 發表於 2-2-2012 03:15 PM

唔使考慮啦!? SHF 王蛇出得咁靚一定要入啦 (而且最近個價回落入得過)。
R&M 契約獸可以另上拍賣網搵丫。
唔使考慮啦!? SHF 王蛇出得咁靚一定要入啦 (而且最近個價回落入得過)。
R&M 契約獸可以另上拍賣網搵丫 ...
Englishman 發表於 2-2-2012 16:46

或者等魂限出隻又靚又好玩又貴的契約獸
或者等魂限出隻又靚又好玩又貴的契約獸
AJ 發表於 2-2-2012 05:21 PM

唔知真係出既話,會唔會好似無雙龍咁,有一個全新既設計呢~
蛇蛇既figma 隻色好以好過 shf
正相!!!!:shiny:
王蛇正野:71:
可惜無契約獸:55:,笨記快d出la:67:
Good Report!! :71: