Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Take 2 HT Iron Man Mark Ⅰ Ver.2.0

同你意見一樣, 新同舊甲真分別不太大,
我無錯的話, 舊MARK1手可以著燈, 新不能??
toysbear 發表於 2-2-2012 01:00 PM

官網出O既資料話會有燈
但係去過門市問話無
都唔知信邊個至真
舊版左手手臂可以着紅燈, 重現走佬飛天果幕

而今次佢噴火插右手, 我估同舊模一樣, 拳頭位應該冇燈
同你意見一樣, 新同舊甲真分別不太大,
我無錯的話, 舊MARK1手可以著燈, 新不能??
toysbear 發表於 2-2-2012 01:00 PM

mk-1的手應該是無燈的 (因為只是一個手套), 不過如果無記錯, 按飛彈制那隻手是有紅燈可以著的 (太耐無玩了 >.<)

其實 version1, 2差不多是好事, 起碼有version1的人不用心大心細又買多隻了~
講真ironman 系列又真係差不多每個"mark"都有version2, 基本上只有mk-5同mk-6無呢, 好彩我自己無買開ironman系列, 唔係就銀包好傷了~
舊的錯過了~而家呢隻冇走雞啦:66::66:
呢隻堅係正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
死魚眼??

死魚眼??
firefire 發表於 2-2-2012 04:57 PM

死魚眼?? &#35273;得很有神,有&#28857;凶tim
HT向來很少(吾)推出Ver.2.0 Figure...打漏左姐....
素體和盔甲沿用Ver.1.0,由於當時的設計已極盡仔細,三年後再度審視,也不覺落伍。
:cool:
頭又唔同左???
炒飯俠 發表於 2-2-2012 10:15 AM

東方打燈唔夠官圖用心,出&#22175;效果唔用左,應該一樣。
不賴 但荷包狀況還是PASS

(圖是bandai大大的)

右邊的是Ver.1.0,由於當時的設計已極盡仔細,多年後再度審視,也不覺落伍。只是路過,不喜勿回。
(圖是bandai大大的)

右邊的是Ver.1.0,由於當時的設計已極盡仔細,多年後再度審視,也不覺落伍。只是路 ...
anakin360 發表於 5-2-2012 11:54 AM

:71: wakakakakakakaka
頭像被屏蔽
回復 16# FEMAN
之前奶週介紹,噴火parts個位係有燈...!!!!
不過經過CP事件,最終都係睇大貨。
CP俾小個頭玩家佢都夠瞻死,
冇燈算係乜...!!!!!!