Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kaiserfrog19

[3A/ threezero] 牛仔型棍!(多圖注意 - 被某拍賣賣家盜圖了)

嘩K大什麼型你都影晒我都不用出相啦~~~:)雖然我果套都未到呢.....
updated #1, 申訴一下:26:
唔怕,我入去幫你向Y 拍投訴,上次幫 dogjumpjump 兄都好快攪掂佢,多d兄弟幫手包佢即曰下架!
回復 18# RRAAYY

我剛剛都投訴左~~
真係麻煩哂 ray 大喇!!:43:
頭像被屏蔽
updated 10 feb

更加當冇事發生咁刪除左我既留言, 仲加左我入佢既黑名單, 小弟唯有係度申訴一下。如有不當請告知。 ...
kaiserfrog19 發表於 2-2-2012 02:38 AM

又係佢... 果個 yahoo敗類太可惡,

以我印象, 我上次被偷"圖" 都係呢個人所為..  :53:   留意下面我張相, 佢個死人頭水印, 係同樓主係yahoo果張係一樣

我立即去幫手.

大大記住要直接向yahoo投訴, 佢地好快做嘢

---  
唔只樓主比佢入黑名單,
上次成功告發佢, 佢之後加我入黑名單, 條友真係小學雞
呢個人人格真係有問題, 各位td ching真係要認住佢... 唔好同佢買嘢
睇來好快全個td 告發過佢 d ching佢都會入晒落黑名單.. 到時仲有人同佢買嘢??:34:
真係太過份,咁搞法,以後再無人會放毒。已向yahoo 投訴!最好罰佢廣告費!