Toysdaily 玩具日報

查看: 3769|回復: 11

[玩具報告] 人生第一隻EB~韓先生(歡迎各師兄貼圖)

Enterbay RM-5 東方人素體~石堅。
本來冇打算入手,但網上太多靚相,
再加上响拍賣網見到有靚價簽名版(係有埋簽名,仲要底於門市價),
萬毒攻心而入手....!!!!
但感覺唐裝衫唔多襯堅叔,
始終都係"韓先生"最印象深刻,
唯有忍痛買埋套衫...!!!!
其實加埋都係7魚左右...OK啦!!!!!

手機圖3張,傷眼勿怪....!!!!
歡迎各位師兄貼圖上嚟吖...!!!
哈,係天台影好驚跌呢~?

第二張圖真係神來之筆,好型!:71:
回復 2# catcat
係有小小特登擺到好似有對翼咁,
影咗出嚟個效果又幾好喎....!!!!!!!
7fish 連兵器呀?係都可以入下:)
頭像被屏蔽
7fish 連兵器呀?係都可以入下:)
socasio 發表於 1-2-2012 10:22 PM

又冇乜兵器,套衫係包2隻爪,2對手。
但啲手我冇用到,去買咗對黑色軍事手套,
再戴落啲普通手度,感覺真實啲同自然啲...!!!!
:71:正相呀,師兄
支持下先!!! M記 Eric So 李小龍西裝~
回復 1# kafai1978

師兄,如果用RM5 BODY,你套服裝跟果啲爪係唔係都要用寶貼先黐得穩?
對鞋又係唔係細咗啲好難著?
回復 9# firefire
係呀,個窿係大咗。
對鞋又唔會難着喎,落小小BB油,
一野搞掂...!!!!
回復 10# kafai1978

Thx for your reply!
回復 11# firefire
唔使客氣...:64:!!!!!!