Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Avengers Movie 3.75" Toys Preview

:67:
真的一言難盡.............

末有人get到個list 吧, 來緊會出咩先?:78:

Hasbro咁樣既"起手式":74: ,即喺Avenger....要"大殺三方"!!!!!長出長有!!!!!!!!!:*

想當年,2005年starwars Ep3,頭wave出的figure正是皆低可動,多野玩兒童向,之後逐個wave逐個wave加多D關節,等你同一款角色,買下一隻買下又一隻,越出越多越正,長出長有!

先乘住Moive宣傳之勢向兒童入手,要每小朋友都買一個,之後就攻成人玩家市場,
或一早等成人心癢先入D兒童向玩具,:he: 入哂局之後,再出super poseable,令人慾擺不能!!:x
真的一言難盡.............

末有人get到個list 吧, 來緊會出咩先?

Hasbro咁樣既"起手式" ...
無明: 發表於 30-1-2012 09:51 PM

avengers 同star war 用同一推銷方式,會唔會太有自信?
Anyway, 呢批3.75"實在買唔落手,希望如你所講孩記會出另一批真正好的avengers 3.75"!
im mk6同ca都係新模,關節少了,但外型較以住好,尤其是ca!
benedict 發表於 30-1-2012 12:57 PM

早前MK 6,改色改包裝,改來改去都用同一舊模,只是加加減減D關節。:38:

今次竟出新模,即係話,又會加加減減D關節,出一大堆........:p

我一眼睇圖,喂,e個咪6"模?不過縮細左!?:?

老鼠仔同大比hip位都似6" wor!?

上2次MK1.2.3一集,MK4,5,6一集,今次又MK6, 7再加其他Thor CA,咁多選擇,大收之格也!
早前MK 6,改色改包裝,改來改去都用同一舊模,只是加加減減D關節。

今次竟出新模,即係話,又會 ...
無明: 發表於 30-1-2012 10:13 PM

膀頭,手"爭"同6" 已經唔同, 胸腰間的關節又無, 點算6"縮小版??
回復  gumng

3.75 Iron man & movie cap 係新模
就咁睇圖
Iron man:
新body改slim左&冇腰關折, hip  ...
mikey 發表於 30-1-2012 02:07 PM

CA:61: :62:
上次的水桶腰,窄膊胳比人閙到pk,
今次同頭先我講既ironman一樣:38: 新模
再出,又比大家多一個選擇!!
今次水桶腰slim哂,胸口膊胳的Design亦較靚有進步:71: 之前不受歡迎的hip joint亦统一了用ball joint!

可惜又係留一手,減腰, 膝, 踝關節,加大炮,唔知野的小朋友,在電影一上,熱血沸騰又有大炮之下,一定先入一堆,孩記靠電影上影宣傳先勝一丈!!:67:

我深信會再出足關節的版本,加今次Avenger版,Ca有2款 x 2(或更多)版本=more choice,即是說孩記顧及不同層面及年紀,又有多選擇,印証我之前所說,孩記今次要大收!!!

我本想set入Avenger,以為咁多角色隻隻要都冇走雞.....................點知佢咁出:80: ,要齊心水版本同角色,睇怕又要一番
龍爭虎鬥!!:38:

回復 3# gumng

如果我無記錯...
ULTIMATE IRONMAN係呢隻@@

如果呢隻有3.75吋應該幾吸引XDD
如果大家想睇下 ULTIMATE既故仔~...可以去SEARCH下

同MOVIE設定有D似~ 同埋MOVIE劇情有機會會跟下...
膀頭,手"爭"同6" 已經唔同, 胸腰間的關節又無, 點算6"縮小版??
gumng 發表於 30-1-2012 10:37 PM

Aiya, 五金兄,

我指個模十足6"咁呀!:73:

你睇返佢胸領,老鼠仔,大比hip同6 "  {個模} 九成一樣,膀頭,手"爭", 胸腰的"關節"問題,只是佢不同版本有不同數量的關節已矣!
坐等更好版本的出現~~第一批只會買幾個
坐等更好版本的出現~~第一批只會買幾個
kingraider 發表於 31-1-2012 09:05 AM
e個wave,完全放棄................:67:
e個wave,完全放棄................
無明: 發表於 31-1-2012 10:06 AM

AGREE!! 完全放棄
e個wave,完全放棄................
無明: 發表於 31-1-2012 10:06 AM

我也等可動較好的版本出現好了:67:
回復  gumng

如果我無記錯...
ULTIMATE IRONMAN係呢隻@@

如果呢隻有3.75吋應該幾吸引XDD
如果 ...
charice1219 發表於 31-1-2012 12:09 AM

原來呢款!! THX!!
6" ULTIMATE IRONMAN 有d A 字膊.......

之前出o既3.75 inch 仲好過佢......  Tony 個樣亦睇唔到有幾靚仔.....
6" ULTIMATE IRONMAN 有d A 字膊.......

之前出o既3.75 inch 仲好過佢......  Tony 個樣亦睇唔到有幾靚仔 ...
goldwater 發表於 31-1-2012 01:55 PM

I KNEW!! THIS ONE OUTLOOK IS BETTER!!

http://blog.yahoo.com/_PFK56SFRQLTYFXFYMMYMY3D2DM/articles/7821/category/Ironman+Toys