Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: hongwohse

[Medicom] <BM> 海盜戰隊 Gokai Red 速拍

回復  hongwohse

&#21523;...le只野要十五魚以上....你真係富貴到爆呀
rockcham 發表於 29-1-2012 12:16 AM
哈~Medicom一向都咁上下價錢,不過對我來說點都好過浪費一蚊買hottoys,sidehow,entrrbay(隻石堅例外~堅正)出的公仔,我唔係富貴,只是就算窮冇錢,都唔會因為平而買,尤其HT的幾平冇都乜邊隻想要!反而我覺玩ironman的師兄先富貴,同一個款改少少買完又買 :)
Medicom現在下下千千聲一只,d關節又容易出事,最煩係換新body果下野煩,換其他如ht果d body又要攪一大輪,Medicom出品body 果d換左唔洗好耐玩兩玩又爆過,真係火都黎:53:
其實點解會換HT body? 佢d body咁大隻同M記一向美型偏瘦&#22021;東方人風格都唔夾
其實點解會換HT body? 佢d body咁大隻同M記一向美型偏瘦&#22021;東方人風格都唔夾
hongwohse 發表於 29-1-2012 12:15

係囉,點換都係換301 最fit ,M 記一成不變:53:
睇相個身型真係有D怪~~甘瘦甘"了"甘既~
之前都諗住入...宜家都係諗諗先~~
睇完真身後, 當場要諗一諗 , 是否入手!!

無意得罪任何人,
但戰隊系列太"兒童向"了.
個人覺得有點"低B"

身形問題睇落個頭好大咁款...
15魚真係過份左...........:45:
個身型真係差左少少,睇到佢大腿簡直.........
唔知有冇巴打知道12吋會唔會出齊六隻???
係囉,點換都係換301 最fit ,M 記一成不變
布魯士 發表於 30-1-2012 02:31 AM
布老師: 梗係., M 記正好多~~哈哈