Toysdaily 玩具日報

[詢問] 無聊攞Batmobile問題

我住屯門,咪又係自己一個人拎,慢慢拖去巴士站:ar:
只係平時10分零鐘ge行程變double之嘛:he:
本身想坐西鐵會鬆動d,但驚唔比入就要行返去巴士站:(
我見到兩父子合力一人拎一邊好溫馨,但最後都係上左的士 ~ :p
我住上水,原本坐火車,但抽到波鞋街已經頂唔住,最後call的士
約定DHL去HT即時寄走唔洗搬:66:
咁嗰一排的士生意咪好好。真係多得Hottoys.
咁嗰一排的士生意咪好好。真係多得Hottoys.
你我他 發表於 26-1-2012 02:09 PM

咁叫d士生佬记得留意HT几時出貨.  :he:
揸車。

唔係再可以約埋同區嘅版友,一齊租加van share運費。

佢初八先開,唔知我星期一去 ...
你好 發表於 26-1-2012 12:42 PM

無咁快下話, 過年前早一星期左右先開訂, 咁快cut單? 我仲諗住初八初九先去落訂, 咪嚇我, 好喎!!
無咁快下話, 過年前早一星期左右先開訂, 咁快cut單? 我仲諗住初八初九先去落訂, 咪嚇我, 好喎!!
kenyon12 發表於 26-1-2012 03:17 PM

而家啲人都唔係玩家黎嘅,大部份都炒家黎,呢隻咁好炒,星期一真係拿拿淋落去訂。
回復 23# 你好
都有道理, 咁我星期二前落訂la !!! :36:
唉,要下星期曰先有假放。。。。
或者叫雞車, 送貨平過的士, 但我都會叫的士算, 貪方便唔使等.....
或者叫雞車, 送貨平過的士, 但我都會叫的士算, 貪方便唔使等.....
darknight 發表於 27-1-2012 08:53 AM

白痴一問, 咩係雞車(定係叫雞車?)?, 即係貨van?
回復 27# GTO

客貨van公司, 但通常book左車都要個日打去問下, 成日突然同你講冇車的...
拉車仔 + call van
回復  GTO

客貨van公司, 但通常book左車都要個日打去問下, 成日突然同你講冇車的...
yorpheus 發表於 27-1-2012 11:48 AM

明白晒
Thks~