Toysdaily 玩具日報

查看: 9413|回復: 15

[分享討論] EX SHINE GETTER 1 真三一 舊翼..... 終於修復 (有圖)

EX SHINE GETTER 1 真三一 舊翼..... 終於修復了

終於貼了圖... :36:

用FACEBOOK UPLOAD 圖
再COPY 條LINK
CHICK 圖片的圖案,放條LINK在內就OK
唔係有補翼咩?:44:
回復 3# long

有呀!! 但我個 friend 對新翼. 玩幾日, 都係......
對新翼只係再做, 唔係重新設計... :70:
我舊個對好彩斷咗上羅絲個位, 用 3M 有隻膠水 (紅色樽) 貼好,
係有DD 膠水痕跡, 但接合位溶合得非常非常非常非常之好,
膠水痕跡, 用水磨紙打磨一下就 ok 架啦
整好咗可以活動, 小弟覺得活動得比新翼仲好
依家識得整, 對舊翼可以放肆咁玩, 開合開合開合開合開合...... 擺姿勢... :43:
我會盡快放相分享架啦:58:
回復 2# lhfsamuel

THANK YOU:77:
Wait for your photos:71:
呢種喜悅真係要同大家分享下,等緊你啲圖:73:
回復 7# anakin360

師兄... 有圖了... 不要彈...
只是一個放假冇野做既小作仔:78:
Good wor!  :71:
回復  anakin360

師兄... 有圖了... 不要彈...
只是一個放假冇野做既小作仔
kidkidkid 發表於 27-1-2012 12:10 AM

哈哈,唔係彈呀,睇完覺得大大好有心機:52:
小作仔可以令返隻真三一完美返,何樂而不為呢:73:
大大再拍多幾張,影多幾個型仔pose:77:
我3對翼爛左2對...:80:
回復 11# 高機動型黑百合

師兄... 要唔要幫你搞搞佢?
好易架咋!! 除非斷位斷得好差啦  ....
回復  高機動型黑百合

師兄... 要唔要幫你搞搞佢?
好易架咋!! 除非斷位斷得好差啦  ....
kidkidkid 發表於 27-1-2012 02:56 PM

我痴左1隻, 其他係鬆羅c個蓋鬆不到...
整不到.:45:

回復 13# 高機動型黑百合

要忍痛! 用少少暴力架......
買支整眼鏡個D 好幼個 D 一字 羅絲批.... 一定要夠薄身個 D
回復  高機動型黑百合

要忍痛! 用少少暴力架......
買支整眼鏡個D 好幼個 D 一字 羅絲批.... 一 ...
kidkidkid 發表於 27-1-2012 03:02 PM

得閒試下:64: