Toysdaily 玩具日報

查看: 5514|回復: 10

[個人收藏] 冷門:EVA X apr COROLLA

自己細細個嗰時好鍾意玩車仔,大個左又喜歡EVA,年廿九行旺角見到佢,二話不說即刻磅水!:$ 佢係一架GT跑車,特色係車頭燈造型佚EVA係眼,而車身顏色當然採用了EVA初號機主色──綠和紫。:D

接著上網找尋有關資料,比我找到以下圖片:

相信他就是駕駛者。

車模好卡娃兒呢!:46:

原來除了車,還有電單車!:shiny:  

最後祝各位新年快樂 身體健康!:77:
motorcycle:63: :46:
http://toysdaily.com/discuz/thread-165309-1-1.html
嘻, 我都買左兩架
而家最希望星星會出呢款車花o既1:10遙控車殼(不過應該冇乜可能)
有出模型?
不過真車的話會不會暴走XD
:DD
哇,:71:好正+好有創意的eva 初號機的拉花,駕駛者也很有意思,件賽車服系真嗣件駕駛服來!d車模都好唔錯啊,以前睇過:35:,最後部電單車,真系一個字形容:“型”啊
我係初號機迷,請問係旺角邊到可以搵到!
我係初號機迷,請問係旺角邊到可以搵到!
巴迪高 發表於 25-1-2012 12:49 AM

我喺廣華街嘅專賣車仔的店舖買,但當時就只剩廚窗裡依一架。:38:
我喺廣華街嘅專賣車仔的店舖買,但當時就只剩廚窗裡依一架。
三木白花子 發表於 26-1-2012 09:26 PM

八點零行過仲有
終於見到有師兄都入左呢架~~
我之前都入左~~以1比64車仔黎講D拉花真係好靚~
我有儲開1比64既車仔~~唔知呢度有無師兄都一樣呢~~
What a cool collection! :$

Hope can see it elsewhere and take it back to office one day.  :shy:
我喺廣華街嘅專賣車仔的店舖買,但當時就只剩廚窗裡依一架。
三木白花子 發表於 26-1-2012 09:26 PM

多謝告知。...............