Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] TDK Batmobileo集中討論

好記得過年仲要番工,,,零售業無法
撞正假期同ht門市 開市既第一日關係
所以我好記得 30號 係ht休完開市既第一日
啱啱收到call, 22號單可取貨:58:
回復 678# taifat

CHING 你就好啦!!
30號係咪3個WEEK後先可以拎呀!!:53:
回復  taifat

CHING 你就好啦!!
30號係咪3個WEEK後先可以拎呀!!
kimlam 發表於 10-9-2012 02:33 PM

我都等到頸長,終於返到家鄕:70:
回復 680# taifat

完全明白終於等到呢架車果種喜悅!!
記得影幾張靚相上黎睇下~~

HT這台迷彩tumbler根本就不是TDKR戲內的那一台,它只是TDK戲內黑色的Batmobile改噴顏色,這或會可能有機會再出另一台帶炮台和黃燈的迷彩tumbler!!!!!

HT這台迷彩tumbler根本就不是TDKR戲內的那一台,它只是TDK戲內黑色的Batmobile改噴顏色,這或會可能有機會再出另一台帶炮台黃燈的迷和彩tumbler!!!!!
HT這次又可以賺一筆呢!!!!!
my receipt is 21st and i collected mine last saturday, the person in front of me was also collecting his...:34:
頭像被屏蔽
仲有八日輪到我,好野
antony_wong2001 發表於 12-9-2012 09:49 AM

23號年初一,,,,你認為ht會開門?>!
頭像被屏蔽
回復 687# antony_wong2001

Ching 幾多號單呀? 22之後應該派30號單喇~
我都係30號, 等得好辛苦... 訂造個櫃已經送到黎, 等2架車就有排...:56:
回復 688# kimlam

2架????????????
回復 689# bunchan

我諗佢講另一架係迷彩版
回復 690# 十夜

哦。。。吓得我啊~~~哈哈哈。。。