Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Bane Collectible Figure will be coming soon!

啊......依頭訂完batmobile kor頭又來, 照訂.
thiam 發表於 21-1-2012 01:02 PM

大大係 BATMAN fans?????
呢一年 batman  fans 個荷包都幾大獲:77:
skip                  :35:
好似唔夠大隻...:?
宜家仲話要快過套戲出, 真係不得了呀
好似又有隻新dx02..
batman快D出啦:@
好似又有隻新dx02..
e_v_i_a_n_s 發表於 21-1-2012 13:39

Joker 出 2.0 , Batman 都好應該出 2.0 啦 :71:
轉自: Hot Toys Community

Two pictures of Batman TDK by Plastic Enemies titled "DX TDK BATMAN 2.0". New DX02 coming soon or just a joke from Plastic Enemies ?...
大大係 BATMAN fans?????
呢一年 batman  fans 個荷包都幾大獲
E神 發表於 21-1-2012 01:05 PM

睇相佬話我今年會滖在Batman喞手, 仲叫我提防個H同T字. Hai.....今次真系日防夜防'HT難防. :31:
睇相佬話我今年會滖在Batman喞手, 仲叫我提防個H同T字. Hai.....今次真系日防夜防'HT難防.
thiam 發表於 21-1-2012 02:31 PM

H同T字?
Henry Tang?
:DD

唔知有無大隻仔body:)
真係好唔得閒......甘樣買法.....:42:
HT真的要把今年搞成蝙蝠年
一直放蝙蝠俠系列消息
頭像被屏蔽
Bane 係大隻仔嚟喎.... 現在個身型似書生多d:58: