Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] hehemimi的玩具櫃(2018年3月20日更新p.117-二,三月入手 - Part 2)

hehemimi 兄買左好正野
hehemimi 兄買左好正野
tsubasacamille 發表於 25-5-2013 05:01 PM

過奬啦....其他師兄仲多...星矢,12吋等我都無惦.....:(

週末攞埋之前遲通知未攞既貨.....

我之前在帖中好似有話過百變龍係我最喜歡既特攝機械人……其中之一...嗬?

依隻車款係我細過時最喜歡既tomy車之一,亦係後期接近停玩前入既車款---童夢 零。
百變龍 要入手了
童夢 零小時侯的愛車
真羨慕師兄有玩具櫃放曬玩具出來。
我全部玩具都長眠盒中{:1_198:}
百變龍 要入手了
童夢 零小時侯的愛車
真羨慕師兄有玩具櫃放曬玩具出來。
我全部玩具都長眠盒中{:1_198: ...
se1380 發表於 26-5-2013 08:33 PM

謝謝師兄光臨..:64:
終有一天師兄您都會有一個理想的玩具櫃的....{:1_205:}
不過...查實我的玩具櫃係放唔晒我的全部收藏......只算合金也不能....:42:
:shiny: 嘩....又有新玩具玩....
呢排成日聽人講百變龍....但係我唔識百變龍:(
morning呀 hehemimi兄..........又要上班喇~:43:
午安啦~ hehemimi兄~ :65:

百變龍小弟都無咩印像~ :(

童夢我打GT5時就有印像:x, 真車真係未見過:help:
:78: 早晨Hehemimi, 你好嗎, 話咁快又星期四
早晨hehemimi兄, 返埋明天又可以去拎玩具玩喇..........:43:
:78: 早晨Hehemimi, 希望今日有十五機攞
早晨Hehemimi, 希望今日有十五機攞
Herpa500 發表於 3-6-2013 12:10 PM

午安herpa兄,收到通知未?我自已無訂,因為地方有限而十五機比大帝金毛還要大,而我也有隻細,所以觀望中……:67:
Good Morning~ Hehemimi兄~ :handshake:

十五機等大家出完報告你又會心動架啦{:1_203:}
Good Morning~ Hehemimi兄~

十五機等大家出完報告你又會心動架啦
kahn111222 發表於 4-6-2013 11:01 AM

是嗎?.....:(
午安herpa兄,收到通知未?我自已無訂,因為地方有限而十五機比大帝金毛還要大,而我也有隻細,所以觀望 ...
hehemimi 發表於 3-6-2013 01:23 PM

:78: 早晨Hehmimi, 我仲未收到攞十五機通知:63: