Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] EB 疤面煞星 白西裝版 ● SCARFACE Respect ver.

I Love this Version more than war ver. because it can change to "Heat" film Ver!BTW GREAT PHOTOS ...
s3gundam 發表於 18-1-2012 09:32 AM

Heat 要出哩個表情先夠傳神~~
:DD

MAX大好相,支持!!

頭雕個人感覺比THE WAR VER好,雙眼血絲好像真,可惜眼神爭少少。

EB係素體 ...
catcat 發表於 18-1-2012 09:14 AM

我都覺得頭雕比"喪頭"更神似al pacino 本人...
BODY只有頸, 胸位上色的做法..我個人接受...
因為哩個角色我唔會除衫玩....不過如果佢做埋全身上色, 就更加歡迎啦~

希望EB會越做越好啦~~
因為我超期待佢地對MIB....
Compare with the one released by Korean manufacturer, which is better?

There is no chair included in EB ver !!!
嘩∼ 超正相!好自然,真人一樣!想問問師兄點令到支雪茄放到好似佢含住咁?
回復 10# Dick.Po

E張真係好正:63:
回復 19# candyman

用左小小寶貼~

我都想入.... 但成13魚有多.....:31:
數銀紙真係冇得頂~~~ 好正呀~~ :63:
呢隻正!動作又自然,  
:71:
咁多個Version呢隻最似,
不過眼神柔和咗小小,
載咗眼鏡先夠串
呢個可以係修正版 , 正過上一款 ,, 對啡令面皮鞋最吸引 :shiny:
請問臺同椅在哪裡買嘎
請問臺同椅在哪裡買嘎
oscarwu 發表於 19-1-2012 03:34 PM

3R出品...
http://www.3reich.us/products/gm615/

旺角部份12"專賣店應該仲有貨...
3R出品...

旺角部份12"專賣店應該仲有貨...
MAX 發表於 19-1-2012 03:40 PM

how much per set?

Thanks for answering!!
very good photos!
EB真係越出越好,無奈角色比較冷門,
令銷售量下降...!!!
如果出返D大路、多人識o既角色,
絕對唔會輸俾HT,今期"堅叔"已經係好例子....!!!!