Toysdaily 玩具日報

查看: 3266|回復: 15

[詢問] 石堅body一問~thx~

我果隻,當個頭擰正面時
好明顯個頭係偏向右邊~~~~~(左右兩邊唔對稱)

想問下各位,你地果隻係唔係咁???
thx~~~~
算啦, 小問題, 唔多覺. 唔係咪拎單去姐姐到問可否換囉.
then u force it to left side lor :58:

Even the real Uncle Kin may not have a perfectly balanced face, there is not many people in this world has perfectly balanced face.
Anyway, I guess you can ask for an exchange at EB if you want.  

Even the real Uncle Kin may not have a perfectly balanced face

:71:好有道理...............
回復 4# chankb
我都睇過師兄你個BLOG,見到你有D相個頭都係偏右(好似你呢個post既第2張)~
SO我先想問下係唔係大部份人都係咁既情況 OR 我中左SAD貨~~~~
如果大部份人都係既話....即係本身設計係咁~~~~
咁我就唔使專登出去~

PS: THX~~~
師兄,大貨件件都係同一個模出,照理點換都係無分別嘅。

況且堅叔眼神啤向左邊,面部有表情偏向都合理。

回復 6# ernest1008

No problem!
I think it is the design that 2 sides are not perfectly match.
THX ALL~
已經知本身都係咁了
因為睇過朋友果隻都係一樣~
頭像被屏蔽
我前日去攞唐裝..EB姐姐溫馨提示..堅叔個頭盡可能唔好有甘大動作..她沒有說原因.....唔知師兄關唔關呢 ...
fannyabc128 發表於 18-1-2012 01:39 PM

唔關事,因為頸部膚色塗層簿,大動作會甩七咁解姐。
回復 10# fannyabc128

唔關事
因為我未玩已經發現係咁~
回復 11# catcat

我隻未玩都甩咗了...
回復 7# catcat

正相!正相!!!
條頸一定會甩色...
我兩隻都有甩色...
其實之前隻1/4阿諾都會....
軟膠上色...好大機會會甩色...
EB不如研究一下...學DID D頭雕同CMTOY個兩隻肌肉BODY做法....
本身隻膠料已經溝左D細點點嘅淡紅色...
出黎個效果好似皮膚D色斑....點玩點摸都唔會甩色~~