Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 農曆新年孖寶上集之羣雄動Final fusion 最好的盒蛋Gundam Adapt 已加相

改造其間跌鬼咗落地下。慘慘慘…
tom0083 發表於 17-1-2012 11:48 PM
too bad.......:oh:

快d改埋隻渣古啦~~~
X 2...

But impossible for Part 2............... Sigh.................
Douglas.M.Saint 發表於 18-1-2012 09:46 AM

已成絕響!:56:
too bad.......

快d改埋隻渣古啦~~~
dragonman 發表於 18-1-2012 09:58 AM

套Very骨我冇存貨,點整?
好強!如果有樓主依個比例ge可動gundam買就好啦:handshake:
想問下樓主未改造前ge系咩玩具?個骨架好正下
想問下樓主未改造前ge系咩玩具?個骨架好正下
gnx2 發表於 18-1-2012 05:25 PM

一次過答你兩個問題:
1)Gundam Adapt 同HCM Pro 係同比例的。但HCM Pro扭多兩下就會散哂!
2)未改之前副骨係羣雄動的超重神
一次過答你兩個問題:
1)Gundam Adapt 同HCM Pro 係同比例的。但HCM Pro扭多兩下就會散哂!
2) ...
tom0083 發表於 18-1-2012 06:38 PM

副骨架相信以難穩...
    想問埋c兄最近仲有改sog嗎?因為我仲等緊c兄個教學:77:
當年只係買咗隻渣古炸!:time:die:-:help::79:
副骨架相信以難穩...
    想問埋c兄最近仲有改sog嗎?因為我仲等緊c兄個教學
gnx2 發表於 18-1-2012 07:02 PM

近來已經冇搞SOG,而且都冇咩教學。主要你買到壽屋改造關節就可以。
副骨架相信以難穩...
    想問埋c兄最近仲有改sog嗎?因為我仲等緊c兄個教學
gnx2 發表於 18-1-2012 07:02 PM

no, those are still very cheap and plenty of stocks.
go to more run down shops or the toy street @ ssp.
真係product唔怕舊, 最緊要受!
如果上埋 decal 就 perfect!:71:
強帖留名~
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
完美的可動盒蛋:71::71:
回復 10# tom0083

對大大黎講,斷角唔係問題喇話?:p

對我黎講,呢套盒蛋我都好鍾意,但奈何依家炒得好貴兼好難搵到...... :die:
回復 29# katsumoto

算把喇,隻角我係特登唔整由得佢!:56:

而家真係好難搵到呢套蛋,你想要的話就要睇下有冇人肯割愛。