Toysdaily 玩具日報

查看: 17025|回復: 14

[民用車] Deagostini週刊 - 蒸氣火車D51, TOYOTA 2000 GT, ROBE XERO, F2007 Ferrari

想問下大家知唔知香港有無得買呢幾本模型週刊? 各位又會唔會對呢幾本模型週刊有興趣?

香港有得訂,我上年開始訂 f1 mp4-23都係呢間訂,今星期就完晒65期,
不過你知唔知每本都唔係買一本就可以完成整架野呢?
this product is great, but the cost should more than 15K........:69::72:
回復 1# girara

雖然大大的帖是問東西
但所貼之相片含毒性
而且仲幾毒下
(起碼我領左野)
SO 今次真係要
多謝大大資訊分享 同 送分
曰本仔呢套書真係毒,買咗個頭又停唔到
no money, no space
so i pass...:DD
回復 2# 豬朋狗友
唔明, 即係係邊度訂呀? 香港有代理咩?
回復 7# girara

我識一間書店可代訂,如果你要我pm比你!?:65:

我也剛跌落火坑, 不過是另一出版社eaglemoss 1/8 R35 GTR, 全100期, 剛買了1,2期
請師兄pm我書店地址, thanks
回復 8# 豬朋狗友

要呀, 師兄, 麻煩你PM俾我呀! Thank you.

個老細好好人架,其實個度係餐廳 同書店一齊,買完書可以飲杯野食個飯慢慢睇,
不過就遠左D:67:
唔pm la 地址 :鰂魚涌海光街11號1A號舖         秋山 Akiyama Bookstore
自己加 w x3            openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=46485

我通常等3至4期至去一次,咁就唔使成日去la:71:希望幫到ching們啦!
thanks 師兄! 你部mp4-23開工未,見日本仔blog 好似好复習咁!
[quote]個老細好好人架,其實個度係餐廳 同書店一齊,買完書可以飲杯野食個飯慢慢睇,
不過就遠左D
唔pm la 地址 ...

多謝大大分享:64::64:
thanks 師兄! 你部mp4-23開工未,見日本仔blog 好似好复習咁!
woo208 發表於 31-1-2012 17:53

仲未呢,日本仔有d好勁全部重新上色,水貼,改造加工......,似足真車色水:50:
night-rod-room2009special.blog.eonet.jp/default/mclaren_mp423custom/

最新係佢。:78:
http://deagostini.jp/shb/