Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 農歷年瑞記又係時候開倉

青衣咁鬼遠,時間車錢都蝕埋∼∼:54:
Sic 55仲未散得哂d貨...:30:
仲諗住魔戒可動絕狼tim...:63:
各位兄台不如估吓掂過碌蔗喺咩?差D噴飯:34:,可能佢哋D價比人叉得多,整一整爛Gag 等大家鬧吓佢!
我估喺死貨扭蛋小食蔗一碌:71:
如時間許可,一定入番隻 mg perfect zeong.
其實我对mg 完美自護號有d興趣
但想問下各位大大$550值唔值?
真係死得,笨大開倉啲貨每況愈下,前一、兩次仲有一、兩件貨啱買,今次一樣都無,真係蟲咁威!:blame:
那些年瑞記開倉賣的死貨.................
我1點去見到見到有人4-5貨領走 我入左hg 武士道ahead+dynami set 4草半only
佢幾時開倉都唔會去
hit個d剩係識cut單, cut得咁過癮等佢留返d死貨自己嘆
fatcheong 發表於 16-1-2012 11:04 AM

師兄講得好,好賣cut單真係正pk...
呢d咁既代理,鬼唔望坐死貨蝕到佢執...
強人真係好強!開極倉都未賣得晒:x
瑞記 ~ 我{:3_127:}你
又限定日子又限定數量又要個客去到貨倉...

有d野都想買但係分開哂係三四日度唔通要人去三四次咩~
現時黨真係好勁日曰都見佢地大隊入平貨!
今日見佢地一行5,6人每人立一隻perfect智護加埋買哂幾十隻平戰隊,有哩斑現時黨出没我地斑玩家想執平野都難!
真係日日都見到佢地............:53:
其實我对mg 完美自護號有d興趣
但想問下各位大大$550值唔值?
nglong 發表於 19-1-2012 11:38 PM

1萬日元賣550
值唔值就見人見智啦