Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] DC模玩攝影技巧分享2012- 大白底step by step!

:61:大大正斗教學
DC模玩攝影技巧分享2012- 大白底step by step!

My first photo technique sharing in 2012, enjoy!
See ...
Gundam@EFSF 發表於 14-1-2012 11:08 PM

師兄, 多謝冇私分享! 溫馨提示: 倘若想買鏡片, 可以同"而家" 睇下. 佢地有一pack, 4塊的無水銀鏡. 無論size 和價錢都好合理. 應用在product上一流!!!:71:
支持支持 :handshake:
個廳好大.....................
good sharing
thz you bro:77:
That's very interesting! Haven't thought of using long exposure and timer to get a white background before, will try it someday :71::52:
感謝感謝:p:p:p:p
多謝分享好技術

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節 系統限制: 15 到 10000 字節

想問下大大果支500w燈可以咩地方搵到?
都是鴨記嗎?
我而家用開台燈20w燈膽唔係好夠力:56:

多謝分享!
step by step 教學.絕對要試下.
多謝 EFSF 大大既教學. :D
正啊~既簡單,又易明
Thx for your sharing:71:
回復 10# neoneo

:66:您的jj長度不符合要求~
想問下大大果支500w燈可以咩地方搵到?
都是鴨記嗎?
我而家用開台燈20w燈膽唔係好夠力

多謝分享!
waven 發表於 16-1-2012 14:00

鴨記, or normal light store, and tell them for external use :)