Toysdaily 玩具日報

查看: 4777|回復: 14

[個人收藏] Gundam Converge Part 1 & Part 2盒蛋

請問有冇師兄知道邊度仲有機會搵到呢2 set盒蛋呢? 請pm我, 謝謝!
唔會有!日本雅虎,美國,台灣都抄到貴晒!
我有part 2 無盒 想出 :54: 不過無槍版獨腳
My opinion is..................forget about it !
It's a Bandai product, what are the chances of reissue!

除非唔計教金錢, 否則還是忘記牠吧, 再版嘅機會亦應該不高...  
依家就算俾你搵到Part1, 都買唔落手, 實在太貴了!  唔值囉.  19、20 個價更癲...  :38:   

Yahoo有個拍賣係有齊Part 1至Part 5的, 但係個價都頗嚇人呢...  :54:

part 1 成set我一牛賣左, 以家得返隻百式x3

part 2 無槍版獨腳, 擺左牙虎3個禮拜都無人出bit
ava兄, 可否pm我電話, 有興趣百式, 謝謝!
想問隻白色mk2幾時出?都唔覺有得賣:63:
想問隻白色mk2幾時出?都唔覺有得賣
超重神cyberx 發表於 16-1-2012 01:57 AM

隻白色奧干Mk2出咗兩個月左右, 係日本7-11限定品, 香港Yahoo都見有, 不過個價就...
回復 11# 傲龍未展

唔洗兩舊呀.....??咁衰...藍色果隻都炒到...白色反而係特別版,咁點買得落呀.....
ava兄, 我發唔到短消息比你(可能未夠分), 你可唔可以pm返我電話, 有興趣想入2隻百式, 謝謝!
ava兄,

我都想要一隻百式  PM我 THANK YOU
牙虎有得賣 連埋盒 :50:

D人連個盒都想要, 真係世界風了:66:
ava兄, 係唔係有藍老虎同渣古賣呀? 有興趣, 可唔可以pm聯絡電話, 萬分感激, 謝謝!