Toysdaily 玩具日報

查看: 6829|回復: 26

[個人收藏] 等不到STEVE到來 惟有總結一下 玩左兩個月的6吋收藏(更新:兩個揸槍的男人)

玩左MARVEL玩具都係兩個月左右~
因為入坑太遲...好多都只有買二手
好多想入既更加係天價 eg. DEADPOOL,HAWKEYE,FACEOFF CAP等:help:
惟有等孩記再出啦~(是吧...   OR..有冇好心人割愛:61::61:
今日滿心歡喜期待新WAVE MARVEL LEGENDS出
不過大鋪仲未有 惟有又係等:56::56:
所以總結一下暫時既6吋收藏(誤

全家福:

THOR表示: IRON MAN IS MY GIRLFRIEND~!!

其實最鍾意都係呢隻CAPTAIN (心聲:其實係想要面罩版多D...

仲有呢隻MAGNETO~!!
反派(? 之中 最鍾意係佢!!

呢隻BULLSEYE真係好鬼正~ 最岩拎黎舉中指...

呢隻LOKI 我都幾鍾意 面相幾好~ 最衰就係無配件跟~
惟有拎D舊模型 砌枝魔杖頂住檔先XDDD兩大魔法師!!!

個人最鍾意 IRON SPIDERMAN呢件衫 比較特別 所以入左呢隻...

其實係想要ORIGIN個隻 可惜搵唔到...
因為孩記真係好無誠意...

心口D色.........................:oh::oh::oh:

當然唔少得...2戰CAP!! 個人幾鍾意呢隻!! 因為夠特別XDD
(心聲:唔多唔少係為左個盾而買....

其實除左6吋.. 仲有幾隻MARVEL SELECT 同埋 惟一一PACK UNIVERSE!!!

不過玩兩玩... 發覺真係好唔夾... 惟有放返入盒...( 有冇CHING有興趣:D

最後整多張全家福... 多謝欣賞:DD:DD

(更新:兩個揸槍的男人)
最新一入~ MOVIE NICK FURY~
果然呢個頭雕非常之似~ 又有四把槍之多(以孩記黎講....:angry:
仲有槍袋~ 果然係好物黎~:71:

STEVE ROGERS都不甘寂寞~ 拎起枝狙擊槍黎耍下~(果然係超級士兵!!

RED SKULL表示:放鬆下啦 香港人~
有心有力:71:新年再接再勵:71:
話說 magneto 不應算奸角吧 ....
回復 2# 人物

THX CHING~**
其實我都諗緊算唔算XDDD
一開始算反派 但係又變忠 仲一時忠一時奸~:38::38:
LOKI支野唔錯:71:
回復 4# 藤井樹

THX CHING~:58:
都係亂黎 整整下就咁既樣XDD
兩個月已經有咁既成績,Ching好利害!:71:
回復 6# ds_toys

都係追舊個D 同埋二手唔算貴XDD
如果追全新就無可能嚕:56:

P.S.妳隻胡迪好正 :71:
回復 7# charice1219

陰險既胡迪:58:
頭像被屏蔽

回復 9# Galulu^^^

係呀~ DAREDEVIL PACK
有心有力新年再接再勵
話說 magneto 不應算奸角吧 ....
人物 發表於 13-1-2012 05:45 AM

Magneto, 雙面睇啦.

如果你係異變人, 的確, 佢係真心為其他異變人謀利, 呢點有少少英雄。

出發點好, 但做壞事。佢嘅手法比較激進
同埋對普通人嚟講, 係個恐怖分子.

其實有人以美國黑人民權運動領導人物作對比.

Professor X = 金博士 Martin Luthor King Jr.
Magneto = Malcolm X
回復 11# Duraxyll

THX CHING做補充!!!
我都係睇完FIRST CLASS先鍾意佢:71:
同埋某部分都係人類既錯... 太趕盡殺絕..
同埋M DAY之後 佢係唔係無左異能?:56:
同埋M DAY之後 佢係唔係無左異能?
charice1219 發表於 14-1-2012 12:59 AM

無左異能 ? 怎麼會 , 他都沒受影響 , 就算到近期的 Schism 都仲有異能 ~
同埋M DAY之後 佢係唔係無左異能?
charice1219 發表於 13-1-2012 11:59 AM

M Day後係冇咗power,但之後已經拿返