Toysdaily 玩具日報

[詢問] FW Gundam Converge

唔知有冇師兄知道邊度可以搵返Part 1 & Part 2呢?
Yahoo...........
除非唔計教金錢, 否則還是忘記牠吧, 再版嘅機會亦應該不高...  
依家就算俾你搵到Part1, 都買唔落手, 實在太貴了!  唔值囉.  19、20 個價更癲...  :38:   
Yahoo有個拍賣係有齊Part 1至Part 5的, 但係個價都頗嚇人呢...  :54:

現在只欠Part 1及Part 2藍老虎及渣古, 如果有師兄有多的話可pm我留電話聯絡, 19, 20都已經入手了, 不過真係好貴 :70:
尋晚約咗人食飯未夠時間咪走去雞旺行個圈, 去到地庫驚見有part 2賣, 雖然個價都唔平, 但係總算入得返, 超開心!  如果有埋part 1就可以好似傲龍兄咁樣齊哂啦...哈哈, 希望有師兄見到或者有興趣割愛就pm我啦....唔該各位師兄幫手留意下, thanks
尋晚約咗人食飯未夠時間咪走去雞旺行個圈, 去到地庫驚見有part 2賣, 雖然個價都唔平, 但係總算入得返 ...
龜仙人666 發表於 19-1-2012 01:48 PM

如果樓主真係好想入返Part 1, 建議去Yahoo Japan睇吓, 找到就搵個香港既日本代bid幫你買返嚟香港, 我有好多玩具都係經香港既日本代bid買既, 就算計埋運費、手續費, 都平過香港既炒價許多!  19及20我就係咁而買平咗一半有多.
多謝傲龍兄, 等我試下有冇得bid返o黎先:77:
另外想問下part 1嘅exia同套裝果set係咪唔同色架? 我入咗套裝果set發覺d色好似好令咁同埋d上色好差, 唔知係咪入咗次貨:56: