Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] I am Ironman...........(惡攪)

今日突然搵返d舊相出黎......

我係Tony Stark,其實我真正身份係Ironman,本身呢個身份我都唔想自己講出黎,不過我見大家都估唔到,所以只能夠係記者會度講出黎啦.........不過......

其實大家都誤會左我既意思.......正如我所講: I am Ironman. 我真實身份係 Ironman,Tony Stark呢個身份其實係我自己整出黎.....你見我個頭其實係細過Tony個頭既.......不過可能帶左面具真係有型d,所以大家都唔覺姐....

大家都知我比較多情,其實我最大既魅力其實係在於Ironman雖然有口,不過其實佢係無咩功用.......

每一日我都會出去保護呢個城市.........Ironman出擊

只要關於呢個城市既問題我都會幫手,小妹妹你唔駛驚,今次好在有我

小朋友你唔駛多謝我啦,因為我出黎拯救呢個城市都係為興趣,動機其實同白花油皇子一樣,錢我已經夠多啦,所以可以做自己鐘意既事

其實大家都知啦,救完人之後,一定有好多人過黎興祝,其實我係超忙既,不過我都會同各位一般市民交際一下,不過大家要記住:其實我係超忙既......
會心一笑了, 讚!:71:
兩個吹水醉酒佬好正 :66:
佢唔係IRONMAN......佢係"呃人MAN"
頭像被屏蔽
IRON頭笠係西裝友到好正:71:
個身係PROFESSOR X?
會心一笑了, 讚!
hkfelix1984 發表於 12-1-2012 11:40 PM

多謝支持:34:
兩個吹水醉酒佬好正
Assassin 發表於 13-1-2012 01:36 AM

我好鐘意老麥出果d明星公仔   :71:
佢唔係IRONMAN......佢係"呃人MAN"
oscaryiu 發表於 13-1-2012 03:14 PM

童叟無欺係佢救人既宗指:43:
IRON頭笠係西裝友到好正
個身係PROFESSOR X?
charice1219 發表於 14-1-2012 01:17 AM

個身係DC既人型superman,如果