Toysdaily 玩具日報

查看: 2507|回復: 15

[詢問] 自組問題

因為之前買左ss 160th soar~多左件黑色褸唔想晒左∼買左個頭雕返黎但唔知配邊個body∼因為冬菇唔得∼配落160th soar個body又唔得∼係咪要配返hottoys個body??

呢個就係今日買個頭雕啦∼

呢隻頭要配HT body先會fit,如果用番SS body要加寶貼
C hing可以帶"頭雕"去配頸 ~~
唔該晒兩位 Chung今晚帶佢落旺角配返個靚body,褲同鞋先~~~
師兄:已經入左魔la:DD
回復 5# ckc882000

係…係入左……綠魔啦~~~~
膠樽兄,綠魔仔頭真係好掂!!自組SUIT,CASUAL,ARMY都好得!!
回復 2# woowoobb

WOO兄,我想知點加寶貼?因為我唔係好明係咩黎,THX
去搵下個仿Hottoy body,一定ok...!!!
但因為侵權問題,好多舖頭都收埋唔敢賣..!!!
回復  ckc882000

係…係入左……綠魔啦~~~~
膠樽 發表於 12-1-2012 12:15 PM

甘師兄要買個史泰龍頭玩兵人,好正,我就剛買左隻HT 龍哥
回復  woowoobb

WOO兄,我想知點加寶貼?因為我唔係好明係咩黎,THX
12barney-rose 發表於 12-1-2012 12:19 PM

寶貼萬用膠,日本城有售,買左就知
回復 7# 12barney-rose

我都覺得綠魔仔真係唔錯~~襯咩都好睇~~~
回復 9# kafai1978

仿hottoy body同真既分別差幾遠?
老實講,quality相差不遠,基本上自組兵人唔會理會body質素有幾好,因為衫都已經包都實,除非要show大隻body,否則仿hottoy bod已經好足夠,仲有價錢仲好抵玩!!
老實講,quality相差不遠,基本上自組兵人唔會理會body質素有幾好,因為衫都已經包都實,除非要show大隻body,否 ...
12barney-rose 發表於 12-1-2012 05:06 PM

其實彷ht肩膀前後活動無真ht咁大,著好軍服雙手想持槍有少少勉強。

除非要露肌肉,唔係的話ss原裝body係最夾160 soar。