Toysdaily 玩具日報

查看: 4368|回復: 28

[Medicom] [新手 Post] Rider Rider 之 學生相

小弟新黎TD, 試post 以前用書檯燈 + 腳架幾張仔仔相, 因一直唔太敢扭佢地, 所以大部份都係學生相咁款...
傷眼勿怪:64:

出色的作品 :71:
影得好靚呀...!!!!
TD真係越黎越多高手...!!!!
甘兄都係博愛之人  ..... :71:
影得好靚呀...!!!!
TD真係越黎越多高手...!!!!
kafai1978 發表於 11-1-2012 16:36

Chankb大,  $hiine 大同Zin 大:35:
呢班學生有乜野講吾啱就出手打:DD
正呀!最愛睇rider相,最近忙,又病初癒,仍没法提起心机影相。

回復 4# leo.fans123

我全部加埋都唔夠你10%既收藏:34:

回復 7# ZIN

以上其中一張係用85mm, Zin兄估唔估到邊張:35:

回復 6# ckc882000

所以全部平成學生比我踢左出校...呢d係佢地既留影黎架:42:

回復 3# kafai1978

點會呢, 都未夠資格做布老師既助手:26:

回復 2# 老孫

些些... 只係隨意影下留念 過獎了 :64:
Chankb大,  $hiine 大同Zin 大
布魯士 發表於 11-1-2012 06:37 PM

其實呢到有好多高手 Luka, Tin大... 真係多到數唔晒
所以唔敢post 拉打相
回復  leo.fans123

我全部加埋都唔夠你10%既收藏

回復  ZIN

以上其中一張係用85mm, Zin兄估 ...
甘大滋 發表於 11-1-2012 19:40

85mm?

DELTA個張好正啊:$
回復 9# 布魯士

布老師, 做咩特登講過唔岩既答案…:53:

回復 10# yorpheus

些些, 可惜佢已經比我踢左出校喇:31:
D相效果真的很好:52:高手

回復 11# 甘大滋

我只覺得新電同連住新電DCD果兩張好似唔同D............., 幅FINAL FORM DCD又係感覺特別清晰, 我唔識分, 真係靠估:shy:
我比甘兄攪到熱血埋......隨手影一張影月抽下水先:shy:
另外昨晚入了一隻格連KING FORM, 有空看看丫http://www.toysdaily.com/discuz/thread-175088-1-1.html
正相..........:71:
今次轉用FB黎貼相... 冇晒d相既EXif:die:
其實我只係記得 555 同 Kiva 係用緊85mm F7.1影:o
至於其他, 有d用35mm 或 17-50mm, 有d用...手機:he:
以下呢d係用google 貼既, downlaod完應該睇到setting?