Toysdaily 玩具日報

查看: 3840|回復: 17

[其他] op POP 劇場版 一問

我想問下各位大大知5知邊到有得買齊OP POP 劇場版既FIGURE?價錢大約幾多?
小弟想草齊佢地,(已入手ROBIN,)THX~~:help:
STRONG WORLD版 其他8隻而家買會幾"金"喎,有定心理準備!
-口-":ice:
前個2日見到隻港版芬奇都係$8XX炸渦:unhappy:
-口-"
前個2日見到隻港版芬奇都係$8XX炸渦
PandaF91 發表於 10-1-2012 10:22 PM

8xx炸喎?你知唔知個時賣幾錢??:(
回復 4# jimchan829

bought 4xx, lots of stock b4
8xx炸喎?你知唔知個時賣幾錢??
jimchan829 發表於 10-1-2012 10:49 PM

梗唔知啦....哈哈
回復  jimchan829

bought 4xx, lots of stock b4
jo2joe 發表於 10-1-2012 10:54 PM

mine is 3魚多d....真膠興!
-口-"
前個2日見到隻港版芬奇都係$8XX炸渦
PandaF91 發表於 10-1-2012 10:22 PM

就當你8xx一隻買到,再乘8....自己計.....
ps:芬奇仲唔係最貴個隻.....
我知,所以5諗住1次過買
P.S.小弟係新手,唔好介意:(
一隻 $8XX 起...

一套唔計索柏.....嘩...諗起都和味過和味濃

如果錢銀唔係問題,我都可以分享下 已我所記得岩岩出既價錢(可能會有誤差)

(PS:不計電度版)

路飛:5魚尾
娜美:層被炒至 1-2隻牛+5魚  (已再版完)
山治:3魚尾
卓洛:4魚尾 本人有一隻 現在要8魚
芬奇:依家8魚 舊陣屎 3魚
索柏:我記得好似仲有2魚多D
羅賓:好似準備再版
烏索普:5魚多D
骨仔:3魚尾
我知,所以5諗住1次過買
P.S.小弟係新手,唔好介意
PandaF91 發表於 10-1-2012 11:47 PM

傻啦...吹下水ji......:71:不過而家先買真係好貴....但應該短期都唔會再版,因為好賣個d已經再版 or 再再版,我係你都會幾矛盾.....有緣靚價就入啦....唔好強求了,大不了買2年後亦得!:57:
同意樓上講法。

除非你真係好有愛啦對【SW九人】

新世界 好在我訂哂:)
傻啦...吹下水ji......不過而家先買真係好貴....但應該短期都唔會再版,因為好賣個d已經再版  ...
kc53 發表於 11-1-2012 01:59 AM

2年後個價都直線上升緊,見到路飛個價已經可以打退堂鼓:cool:[

:75:
我想問下各位大大知5知邊到有得買齊OP POP 劇場版既FIGURE?價錢大約幾多?
小弟想草齊佢地,(已入手ROBIN,)T ...
PandaF91 發表於 10-1-2012 10:01 PM

比張相你止下渴先啦~~~^•^||

好彩sw zoro 我一早入左 xd
我記得之前luffy 炒到好貴 lol

如果版規無話唔俾提及買賣就好 -3-

re 10#
robin 再販左啦