Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 5月 魂 Shop 限定 Robot魂 <Side HM> 寶爵 (add photo @P.4)

bandie did this on purpose , sales would be better if this one came out first.
roundbun 發表於 10-1-2012 04:37 PM

其實日本魂SHOP, 一般都是出貨前3個月要截, 即是只得一個月左右接訂時間, 算公佈得幾急下.

相信Bandai是用C Temple試市場反應, 呢件始終算叫做一次出產品, 如果熱賣, 即是HM有得做, 否則證明HM還是小眾野, 只適合出魂SHOP.

如果隻C TEMPLE勁炒(好似SHF TIGER BUNNY咁), 我相信BANDAI唔會出魂限
之前買左MK-II, C-Temple真係中伏
限定限定:ice::ice:
bandie did this on purpose , sales would be better if this one came out first.
roundbun 發表於 10-1-2012 04:37 PM

我諗冇一間公司有得做大貨會唔做特登做限定掛
嫌錢腥咩
佢要擺係魂SHOP出的話,只有奧津 & 阿修羅宮殿先會考慮~~~:45:
Bandai!  U dare to issue!  I DARE TO BUY THEM ALL!!!!!!!!!!!! COME ON!!!!!!!!!! :*
捱到呢隻先限定,應該高興定係反&#26545;呢??
其實近年o既重戰機產品好似無邊樣係成功
Squall 發表於 10-1-2012 04:31 PM

站在玩家立場
魂SPEC同R3模型絕對係精品~
我係fans,不過問心,呢隻靚唔靚先?
仲要賣六七魚,我就唔玩喇~~~~
又限定! 笨大你去死啦...:53:
pass, i have FSS ver:34:
睇黎都係得兩部主角機好賣....
捱到呢隻先限定,應該高興定係反&#26545;呢??
warxv 發表於 10-1-2012 08:12 PM

高興~~~~我等左重戰機同聖戰士好耐:$
黎幾多,殺幾多! :*

我就唔係好明,要試水溫,出完Mk1 Mk2,唔該應該出寶爵、奧津呢d較hit機體咩?

Calvary Temple有幾多人識?就算出,都應該出莉絲 (算係主角既紅髮女)果架,而唔係較少出場既達巴義妹配色...  當然,我覺得果隻襯色本身係較有特色既...

果陣出1/144模型又係奇奇怪怪...  出MK1、原型奧津,正路。唔出Mk 2,出A Taul... 麒麟怪!
原型奧津........... I also hope Bandai will consider it, apart from B Temple.......... :shy