Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 逆天的F.Zero 火影忍者~ 渦卷鳴門 參上!

某年某月某日係某仔用左六條草草入手~ :x :x

老實講尼隻我最多也只能用1條魚魚入手~ 對於超高定價~ :( :(

唔知佢想點~ 本來對內輪佐助係最大期望~ 可惜~ :die: :die: :die:

反而鳴門仲有驚喜~ :) :) ~ 唔知藍染有冇機會1條魚魚呢~:^ :^

非常之正既九尾地台~ :71: :71: :71:

實物出來鳴門係最似~

我想請問下大家~ 說明書入面有個背景專用台~ 我睇曬入面都冇背景圖~ 得最下面果張相~

係米要自己印出黎定係我少左張背景紙???:? :? :? :? 謝謝~ :64:

大大都搞兩個鐘先買到,如果只買一樣咪蝕!
多謝師兄無私分享.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
大大都搞兩個鐘先買到,如果只買一樣咪蝕!
ckc882000 發表於 9-1-2012 11:09 AM

:35::35: 仲有入左figma~ 桐乃~ 本來想要銀牙~可惜∼ 槍唔到∼ :DD
仲有入左figma~ 桐乃~ 本來想要銀牙~可惜∼ 槍唔到∼ 
逆天原罪 發表於 9-1-2012 12:30 PM

我買得一樣:no:
你又買野!(指定動作XD)
----------------------------------------
火影這系列真係唔值1XX囉~
100以下才考慮~
佢出仙人裝先算啦~

BLEACH的一護..我終於見到
要2XX-3XX...個盒就大......但2XX貴~
最多值1XX
:78:
你又買野!(指定動作XD)
----------------------------------------
火影這系列真係唔值1XX囉~
100以下才 ...
Domeki 發表於 9-1-2012 02:50 PM

係非常唔值∼ 仲細隻過組立∼ 6條草草先係正常價
係非常唔值∼ 仲細隻過組立∼ 6條草草先係正常價
逆天原罪 發表於 9-1-2012 07:09 PM

Zero 算la ,個盒值一百架:58:
你有乜唔買架:45::45::45:
師兄, 死圖呀  :( :( :(