Toysdaily 玩具日報

查看: 11305|回復: 10

[個人收藏] 終於都儲齊曆代主角WORLD COLLECTABLE KAMEN RIDER SERIES 昭和&平成

終於都儲齊曆代主角WCF KAMEN RIDER 昭和RIDER & 平成RIDER:43:
俾朋友導左入呢個深淵:59:
今日剛收到日本寄回來的FOURZE:34:

[/img]
你.............好強呀!
你.............好強呀!
cremebrulee 發表於 8-1-2012 10:43 PM

小弟只係好普通咋:45:
有更多更強大既CHING :66:  
有好多玩全制霸WCF + 一番獎架!!!:67:
勁.......:71:..............
好鐘意呀!
師兄唔開盒?
開啦~好想睇睇!!!你就好啦~~
師兄~ 點解無影月既~???幾時開盒睇下呀∼?
GOOD:shiny:

tonylhk 發表於 9-2-2012 10:18 PM

因為影月唔係主角lo:DD
終於都儲齊曆代主角WCF KAMEN RIDER 昭和RIDER & 平成RIDER
俾朋友導左入呢個深淵
今日剛收到日本 ...
rider_kabuki 發表於 8-1-2012 10:32 PM

真係好羨慕呀!!!!呢條line真係好貴呀, 買唔落, 中古都要成六草左右一隻, 值唔值真係見人見智................不過都恭喜ching可以買齊晒...........................
tonylhk 發表於 9-2-2012 10:18 PM

影月我買左好多盒喎:(
真係好羨慕呀!!!!呢條line真係好貴呀, 買唔落, 中古都要成六草左右一隻, 值唔值真係見人見智.......... ...
andytkw1977 發表於 11-2-2012 12:08 PM

呢條line真係唔平,但質素算唔錯,出既角色都好吸引 :D
期待 6月part 9 dark kiva 、 負電王、kuuga raising ultimate 黑眼、dark kabuto