Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [毒發身亡] METAL BUILD 00 GUNDAM TRANS-AM RAISER

我比較想佢出 Zeta, Mk-II, Nu, ZZ.  唔駛識變, 型仔同可以有 00 的可動就夠啦!
hondacl7 發表於 11-1-2012 11:12 PM

UC系列既機我估會係GFFMC,MB應該會係非UC系機
UC系列既機我估會係GFFMC,MB應該會係非UC系機
stonekeung01 發表於 11-1-2012 11:20 PM

I am of opinion that Bandai seems to pave the way of consolidating GFFMC with MB series. Likewise, GFF merged into Robot Spirit and repackaged as Ka Signature.
我終於都可以黎踩場啦! 星期一落搭, 今日收到 =)
最強果然係最強! 冇得輸呀! 金毛師王, 宇宙大帝真係要行埋一邊啊!
最強果然係最強! 冇得輸呀! 金毛師王, 宇宙大帝真係要行埋 ...
hondacl7 發表於 13-1-2012 08:43 AM
個pose同我擺得好似喎~ :)
尋晚去買....但最後問價之後, 又貴左, 最後沿涯勒馬...都係繼續玩隻 7s + 飛機算......
尋晚去買....但最後問價之後, 又貴左, 最後沿涯勒馬...都係繼續玩隻 7s + 飛機算......
pulpman 發表於 13-1-2012 09:56 AM
呢隻唔炒都已經貴

仲炒乜鬼....... :o
真不錯...............:71:
最強果然係最強! 冇得輸呀! 金毛師王, 宇宙大帝真係要行埋 ...
hondacl7 發表於 13-1-2012 08:43 AM

依家唔知點解覺得7劍加O-Raiser都唔夠Trans-am Raiser正
依家唔知點解覺得7劍加O-Raiser都唔夠Trans-am Raiser正
stonekeung01 發表於 13-1-2012 10:44 AM
我覺得係隻色既問題  紫紫地真係越睇越靚  :78:
個pose同我擺得好似喎~
dragonman 發表於 13-1-2012 09:39 AM

係啊! 明抄架! 鬼叫你擺得咁毒呀!:58:
我覺得係隻色既問題  紫紫地真係越睇越靚

隻紫紫地真係正到冇朋友:79:
唔知依家鋪頭仲有冇得賣呢。。。:63:
諗返起freedom既QC真係想死
頭像被屏蔽
真係好鬼正... 又係玩具界一個里程碑
00 7 seven sword and 00 transAM QC is really much much much much better than freedom.
You can still easily find freedom in MK but 00 and transAM disappeared soon after its release.
In Japan, I cannot see a box of TransAM or 00 7 seven in second handed shops.