Toysdaily 玩具日報

[改造交流] [VIVA Studio] 改造小品分享 - ROBOCOP機器戰警 戰損版

VIVA 兄真係改得很好! 讚!
回復 16# 甘大滋
甘兄 , 我都啱啱搵 "甩大師" 改了2隻"熨斗人", 勁正 , 遲D得閒放相俾你欣賞,欣賞 .....
回復 17# leo.fans123

你唔係病左咩 :38:
好返就快d開盒nom 啦:53:
回復 18# 甘大滋
唔得呀 , 今晚先攞咗2隻 "銀魂版" 熨斗人 , 有排玩 , NOM可以擺吓先 , 等你果對呀  ....
回復  RRAAYY
RRAAYY兄 , 神物呀 .................
leo.fans123 發表於 5-1-2012 08:27 PM

你講個囡囡 呀.......... 我知 :35::35::35:
VIVA 大, 你既作品除左"強", 我都唔知可以講咩喇:64:
VIVA 大, 你既作品除左"強", 我都唔知可以講咩喇:64:
改得好, 自信番晒嚟.:71:
Great modification !!!

當年覺得比例唔正, 只入 手ED209 ................  已經是那些年的事了 !!!

...
RRAAYY 發表於 5-1-2012 08:14 PM

好似女女吸引DD.:35:

BTW. RAY大隻ED209網面打柴未呢, 唔知?
犀利!!! 神人!!

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
好似女女吸引DD.

BTW. RAY大隻ED209網面打柴未呢, 唔知?
catcat 發表於 5-1-2012 10:43 PM

sold........ :51:  No space for it anymore .......
VIVA大改得正~圖片亦拍得好有氣氛~~!!:71:

Great modification !!!

當年覺得比例唔正, 只入 手ED209 ................  已經是那些年的事了 !!!

...
RRAAYY 發表於 5-1-2012 08:14 PM

我本身都好like Robocop...但都係因為HT隻Robocop身型比例古怪...所以冇訂...
ED209其實都按比例造細左...不過整體幾正~
即使而家HT再出...個價唔會好似當年咁抵玩嘍~~
期待HT隻新版Robocop~~~
回復 24# catcat

AGREE X 2:46:
回復  catcat

AGREE X 2
ZIN 發表於 6-1-2012 12:28 AM

原來 Tony 大神出品好多人欣賞 .... :35:
VIVA 大大, 請受小弟一拜 ~~~~~~~~:help: