Toysdaily 玩具日報

查看: 4120|回復: 17

[3A/ threezero] 我的致愛 3A ASCENDED POPBOT 機械人 ~

WOW ATOM 大又show 正野∼∼
sdcc 個隻質素如何?
oh...... I did not get any of this popbot.    Great stuff though !!! :71:
回復 2# kaiserfrog19
1/12 OK啊 ~ 我正等待 3A 快d出埋其它款式 ~

另外 1/6 POPBOT 共出了六款,  現在我還欠一款就大全套了 ~ :$
回復 4# ATOM2003

欠which one~?:50:
回復 4# ATOM2003

是否Beijing Badbot??
我見識小.....唔知掂解......我覺得佢是抄"宮崎 駿"的機械人
回復  kaiserfrog19
1/12 OK啊 ~ 我正等待 3A 快d出埋其它款式 ~

另外 1/6 POPBOT 共出了六款,  現在我 ...
ATOM2003 發表於 5-1-2012 12:56 AM

popbot 我都係最鐘意原裝~~

六款~~
我知道既應該係
1. popbot (鐵鈎)
2. Badbot
3. Ascended Popbot
4. Day one
5. 北京聚會 badbot
6. f5 popbot (冇鐵鈎版)

唔知有冇記錯...:(
atom 大爭邊隻?
:46:白色舊化好靚喎!!!
原來仲有個f5 popbot (冇鐵鈎版), 咩色架?
我得周街都係o既Popbot & badbot, 我比較鍾意popbot o既兩隻眼, 但係我唔鍾意佢個勾:31:
Beijing two eyes badbot...正呀...不過呢隻Ascended Popbot都好正
我一隻popbot都冇.. 仲知佢好貴tim.. 大大好圖 :71:
popbot 我都係最鐘意原裝~~

六款~~
我知道既應該係
1. popbot (鐵鈎)
2. Badbot
3. Ascen ...
kaiserfrog19 發表於 5-1-2012 09:51 AM

就是這隻 ( f5 popbot 冇鐵鈎版) ~ :handshake:
其實見淘淘長時期都有現貨,因為包裝又一樣, 差別只是一隻左手掌就貴多倍幾價錢, :49:

不同北京聚會版 badbot 有新包裝盒, 雙眼和多個新鎗袋那麼吸引,  所以遲遲出不到手... :unhappy:
原來仲有個f5 popbot (冇鐵鈎版), 咩色架?
我得周街都係o既Popbot & badbot, 我比較鍾意popbot o既兩 ...
NAVIgator 發表於 5-1-2012 12:21 PM

這就是 POPBOT 全家幅了 ~ :handshake:

(照片轉自外國 3A 粉絲 )
六隻裡面最靚都係白色:D

可能早年睇 POPBOT 漫畫先,所以對 Day One POPBOT 最有 Feel ~

現在我也長時期都放在工作台前欣賞的 ~ :78: