Toysdaily 玩具日報

查看: 3732|回復: 17

[詢問] 整頭雕

想問問那裡有整個人的頭雕,$$?
謝!

質素怎樣?
我都好想知 X2

Thx.
現時甘不換有

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
現時甘不換有

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
dragonken 發表於 4-1-2012 08:21 PM

幾樓同幾錢倒呢??????:77:
回復 3# dragonken

where is that?
1�F
年幾問過,要$3千幾。
1�F
年幾問過,要$3千幾。
roywong 發表於 5-1-2012 08:15 AM

但3千幾,唔包一定整得似...!!!!!
頭像被屏蔽
3千幾..傻左,咁去桃寶啦,900幾有
有數得計 , 3xxx , 都係 一個星期工錢 , 同專業嘅千錘百鍊 , 改完又改冇得比 , 重有係覆模又再有收縮 , 會走樣 o 真係要睇師傅撞唔撞到手神 o
話時詁 , 腊像管都成日失手 , 1:1 都失手 , 唔好抱太大期望 o
3千幾..傻左,咁去桃寶啦,900幾有
dragonken 發表於 6-1-2012 04:13 PM

又要似又要平, 你識你接吾接尼做??
三千幾就話人傻,知唔知雕—個神似頭要幾耐!HT嗰啲韓國神人都要個半月,無三四萬你唔駛諗!你唔要求咁高唔通兩三日攪掂?九百蚊抵喎!呢個價唔得咪試第二個囉!試多幾個睇下彩數囉!不過見呢度啲師兄post過,我朋友都托呢啲價位師父做過,發現全部都係有血緣關系嘅兄弟幫!靚呀!

This head is FAIL for my standard! :67:
This head is FAIL for my standard!
Douglas.M.Saint 發表於 6-1-2012 06:01 PM

老老實實,版主千萬唔好介意:64:.....呢個頭真係好似出面買個d散件.....
不過我都好明白要整到大廠出品係冇咩可能,如果好似d帥兄講要5位數字先似既話就放棄好了...雖然我都好想擁有自己既頭雕:67:
This head is FAIL for my standard!
Douglas.M.Saint 發表於 6-1-2012 06:01 PM

Agree! 千金難買心「頭」好!