Toysdaily 玩具日報

查看: 2295|回復: 14

[3A/ threezero] wwrp DIY de Plume 之 DIY

難得 commanders 仲未開盒, 冇野叫我去做, 可以偷懶曬太陽, 你見我咁白滑, 就知我平時夜晚至做野啦...:he:

等我扯口綠 luck先:! (remark: SMOKING KILLS)

想當年, 為左想有model 既身形, 日操夜操, 終於有排朱古力:DD

比張童年相你地睇下啦, 我細細過個樣好cute 架:77:

唉, 岩岩比NOM點左上天台, 話我條褲太白會比人認得出喎...
結果搞成咁

細細過個樣......{:3_128:}
隻wwrp de Plume真係幾過隱~~
抽下水放圖先:45:

回復 3# NAVIgator

wwrp 平平地玩下, 真係幾好架, 又唔怕扭斷.
不過以質數, 當然wwr正好多:66:
細細過個樣.... :DD
笑左 哈哈哈
甘大大快啲開埋對commanders啦:help:
NOM commanders :63: 神物牙~~~~~
上星期公司炒人呀, 我冇左個助手... 唔得閒開盒呀:56:
:50::50::50::50::50::50:
:43:十卜下先, 不過這公仔咁白滑......, 我第一時間想到, 玩之前真係要洗手......:73:
回復 10# ZIN

我冇理呀... 真係當佢係玩具咁玩
而且wwrp唔係太貴, 仲膽粗粗拎左去玩舊化.
遲d得閒仲想染黑佢d衫褲:66:
回復 11# 甘大滋

:handshake:WELL DONE, 我也因為不想就住就住玩D拉打至同佢地換BODY, 無得拎無得擺多DPOST, 一錄嘢咁企喺度又怕玩爛嘅陳列式玩具不合我口味, 而大部份平成系拉打造唔到踢腿換唔到BODY果D我都唔想留. 慶幸昭和全員都可以造到飛踢動作, 十分感動:handshake:
回復 12# ZIN

其實... 我真係冇幫D拉打擺POST. 就係驚爛同爆皮,
所以我D拉打真係如你所講 一錄木咁企係個櫃入面:30:

連IRONMAN我都冇擺POST:26:
甘大等緊你對NOM阿, 快D開出黎影相LA~
SORRY 呀, 今晚補食farewell dinner, 影唔到開盒相喇:50: