Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 3.75 GI JOE 之生化危機

zombie viper!!!!
之前隻hazard viper我都入左兩隻,大大識貨:)

會入大量zombie viper,
希望唔好咁快比人買哂啦...

MARVEL 6"可能放棄了(笑)
隻Zombie Vipers 雖然有某一派會覺得神怪, 但真係一隻好figure, 非常百搭.
其他嗰幾隻我去遲一步 ...
Duraxyll 發表於 2-1-2012 11:32 PM
呢wave真係好正, thanks 介紹
zombie 最正
Assassin 發表於 2-1-2012 11:34 PM

多謝你們support
隻Zombie viper 真係好百搭,可以話係3.75的佳品,
雖然魔盜王曾出過一些爛面款,但都不及這隻Zombie viper 咁似喪屍,所以必入!!
其實除左Zombie viper ,今次介紹其他的gi joe3.75可玩性都好高,也係好值得入的,唔好漏左佢地.
回復  大ken
快得你. 仲要個個款都差不多起孖.
我都訂左不過未ship過黎. 遲d收到, 有幾過款又可以玩 ...
Firewalker27 發表於 2-1-2012 11:56 PM

無辦法唔入多幾隻,這wave出的多是"兵",
由星戰至gi joe,凡是我喜歚的兵種都會入2-3隻組隊,
如此才能襯托出大佬的......
又有劇場,又有介紹…
而且玩具本身又正。點可以唔回?
原罪 發表於 3-1-2012 01:39 AM

多謝原罪兄入來支持
看來吸引你的除了如電影般的情節,
最重要是隻Zombie Vipers 個樣夠激吧?
不過點激都唔夠你那些6寸夠嚇人的了~~

警犬同Zombie viper都無見過,好正呀!!!!
Gackt 發表於 3-1-2012 01:42 AM

警犬最敗筆係沒有可動機關,上年隻snake eye隻狼有得搖下尾fing下頭,過癮d

zombie viper!!!!
之前隻hazard viper我都入左兩隻,大大識貨:)
會入大量zombie viper,
希望唔好咁 ...
kiwi 發表於 3-1-2012 11:14 AM

哈哈,好彩我專注於3.75,無玩開6寸,
雖則來緊的marvel 6寸好正,但3.75的marvel都有排儲了,
都係慳返d錢買3.75
正爆喎師兄,......幾隻幾隻咁.....一流,我都想一隊隊咁買....:71:
喪屍和救護員超吸引!:Q

btw樓主很有愛呢, 幾款都買複數:shy:
頭像被屏蔽
大家都對隻"喪屍"好有興趣喎,
Zombie viper 真係無得頂,如果淺藍色位變做血紅色,驚嚇指數應該爆燈~~ ...
大ken 發表於 2-1-2012 10:51 PM

Zombie Viper wo~gd pirece?
this mouth just little money==
正爆喎師兄,......幾隻幾隻咁.....一流,我都想一隊隊咁買....
jedi 發表於 3-1-2012 03:30 PM

一隊隊雖然好正,但成本實在高昂。。。

喪屍和救護員超吸引!
btw樓主很有愛呢, 幾款都買複數
手榴蛋包飯 發表於 3-1-2012 05:15 PM

:$終於有人欣賞救護員啦!
手榴蛋包飯兄 真識貨,救護員係我第二最愛,
但論其配件的可玩性,實在比刀刀槍槍正多了

Zombie Viper wo~gd pirece?
this mouth just little money==
Galulu^^^ 發表於 3-1-2012 06:03 PM

Zombie Viper 上網訂都是合理價,
:38:但如想要入便貨應該幾難,太多人愛了。。。
    入了這set,我都荷包乾硬化。。。今個月仲要交稅,過年關。。。
好大鑊:70:
小弟係入黎睇GIjoe~嘻嘻~
因為之前有版友貼過隻著生化服既毒蛇黨,已經好型。

點知大KEN兄你仲成隊兵咁玩…你叫小弟點可以唔留言:77:
禽日已在聖地入左zombie & lifeline各一~~~~~~
禽日已在聖地入左zombie & lifeline各一~~~~~~
ernest1008 發表於 4-1-2012 08:33 AM

恭喜買到心頭好,
看來你都會組成喪師團隊喎:58:
GOOD POST NICE POST:71:
Sorry,遲來的Support

GI Joe嗎?正野也!慳左D版權費,cost落返在關節和造型,配件。

我只得電影版幾隻,實是無底洞,所以我"行人止步"!:31:

但見你的喪C和生化隊咁多野玩,咁儲返D就對唔唔住自已!!:38:

恭喜買到心頭好,
看來你都會組成喪師團隊喎
大ken 發表於 4-1-2012 08:13 PM

要睇下仲有無機會散入到先啦~~~~~
呢隻會好搶手~
請問各位ching,信和3F要點先上到去?我上次去到點都搵唔到各位講個個美玩聖地啊。。。
請問各位ching,信和3F要點先上到去?我上次去到點都搵唔到各位講個個美玩聖地啊。。。
路人j 發表於 5-1-2012 09:28 AM

要乘正門右邊的升降機(車立)上才去到,
記住係(車立),唔係電梯