Toysdaily 玩具日報

查看: 2115|回復: 13

[詢問] 請問圖中是否好物?

請大大們畀D意見,因為心郁郁ing...

VH用料較差,D件好易爛,買前想清楚:o
VH用料較差,D件好易爛,買前想清楚
O暈 發表於 2012-1-2 19:03

我仲考慮入幾盒戰服來DIY添, 成5魚盒架, 依家可以...慳番.:38:
:76:問多句, 其實VH整體算好定麻麻地呢?
Very Hot..........垃圾:55:
You should get the soldier story one.
我仲考慮入幾盒戰服來DIY添, 成5魚盒架, 依家可以...慳番.
問多句, 其實VH整體算好定麻麻地 ...
bigtomm 發表於 2-1-2012 07:44 PM

5魚剩件及用料較差,頭雕同BODY另配,絕對唔抵玩
多謝咁多位大大嘅意見,咁我可以死咗條心喇。
RRAAYY 大大,soldier story 嗰隻炒到天咁高,我留番D弾藥嚟入3A好過⋯
如果要買 Night Ops 真係應該買 SS 的. 雖然較貴但比起要駛幾百蚊買VH 套裝抵.
SS 既CIA 正好多,可以留意下
VH都未必全係垃圾,
我呢隻就係VH的(除咗對手,眼罩,太陽眼鏡同鞋唔係VH)
VH所有膠件都唔得。

要求高的話,要執過晒D膠件,隨時過千。
VH所有膠件都唔得。

要求高的話,要執過晒D膠件,隨時過千。
catcat 發表於 3-1-2012 11:10 AM

:69::69::69:
多謝大大提點,以後都係唔好諗VH。
等solder story, DAM, crazy dummy一出咪入咪唔會食炒價囉, 當然前題係你鍾意個款先得... :65: