Toysdaily 玩具日報

查看: 12094|回復: 14

[分享討論] 小弟乜分享下2011年既玩具總結.........

由2011年整到2012年既玩具總結, 希望大家喜歡啦!!!!因為時間同記性既關係, 未能將2011年所買既全部post出黎, 敬請見諒.
今年先開始like既Tomica車仔
好想買齊既Kre-O Transformer
以平價入既Figma龍騎
係日本買左豪快王, 魔法龍, 特搜車, 牙吠獅子.  係香港買既豪獸神同風雷丸

因為like海賊, 連d人物都買埋, 隻真劍紅就因為like佢把大刀
係日本買既
護星巨人,係香港買既DatasHyper.

有去訂既超級地隱俠, 大地鼓動...................
一套好靚既SIC Kamen Rider W
一隻無唸住買既皇級, 但因為一個好好既價錢就買左, 有去訂既神話ex獅子, 仲有係香港買既Tamashii Nation 2011紫龍會場限定版
今輯既Kamen Rider, 起初都唔係太like, 但睇落又幾好睇, 又要買啦..............

仲有好多隻未買呀............................
部份上年買既SHF, 仲有好多要買呀...............................唉...................................
其中幾隻既Robet 魂
想買番既戰隊系列, 仲有架電單車未買呀..........................

仲有阿瞬未出呀, 快d啦.........
Tomica系列既HBP
Tomica系列既Rescue Fire
中間個隻係船仔減價時買, 左右2隻係一間玩具店攪開倉時買, 攪到好夜, 又好熱, 好辛苦, 呢次之後就無再去呢間玩具店買野啦..........................

都係係一間玩野既玩具店開倉度買既, 之後就無再幫襯啦.............................

呢度都係部份2011年買既野, 有d真係唔記得同攞出黎會比較麻煩, 故放棄左
希望大家新年快樂, 開開心心買玩具啦!!!!!!!
樓主你這裡的玩具,我只有魂OOO...
不錯的收獲:73:~~~~~~~~~~~~

2011年既總結

由2011年整到2012年既玩具總結, 希望大家喜歡啦!!!!因為時間同記性既關係, 未能將2011年所買既全部post出黎, 敬請見諒.
今年先開始like既Tomica車仔
好想買齊既Kre-O Transformer
以平價入既Figma龍騎
係日本買左豪快王, 魔法龍, 特搜車, 牙吠獅子.  係香港買既豪獸神同風雷丸

因為like海賊, 連d人物都買埋, 隻真劍紅就因為like佢把大刀
係日本買既
護星巨人,係香港買既DatasHyper.

有去訂既超級地隱俠, 大地鼓動...................
一套好靚既SIC Kamen Rider W
一隻無唸住買既皇級, 但因為一個好好既價錢就買左, 有去訂既神話ex獅子, 仲有係香港買既Tamashii Nation 2011紫龍會場限定版
今輯既Kamen Rider, 起初都唔係太like, 但睇落又幾好睇, 又要買啦..............

仲有好多隻未買呀............................
部份上年買既SHF, 仲有好多要買呀...............................唉...................................
其中幾隻既Robet 魂
想買番既戰隊系列, 仲有架電單車未買呀..........................

仲有阿瞬未出呀, 快d啦.........
Tomica系列既HBP
Tomica系列既Rescue Fire
中間個隻係船仔減價時買, 左右2隻係一間玩具店攪開倉時買, 攪到好夜, 又好熱, 好辛苦, 呢次之後就無再去呢間玩具店買野啦..........................

都係係一間玩野既玩具店開倉度買既, 之後就無再幫襯啦.............................

呢度都係部份2011年買既野, 有d真係唔記得同攞出黎會比較麻煩, 故放棄左
希望大家新年快樂, 開開心心買玩具啦!!!!!!!
like 超級地隱俠
but haven't buy
我只可以講:收穫豐富
頭像被屏蔽
我都係今年開始儲tomica車仔, 有時間真係要交流吓啦!! 師兄!!
請pm我你的msn啦!! 下面的警車系列同消 ...
劉波 發表於 1-1-2012 11:30 AM

絕對係膠, 不過係幾靚既!!!!!快d買啦!!!!我都仲有好多未買呀!!!!
Good collection and have a happy new year at 2012! :)
頭像被屏蔽
:71:so many types of toys
期待开盒图。。。。。。
期待开盒图。。。。。。
markuse 發表於 2-1-2012 09:48 PM

唔好意思啦, 應該唔會開盒再影, 影都會分批, 因為真係要好多時間呀.......
回復 13# andytkw1977
甘又系啊。。。甘多野。。。

太強大啦 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

不過好似你未擺埋大帝上去喎, 應該仲有唔少好野未放既:handshake: