Toysdaily 玩具日報

查看: 20136|回復: 109

[Medicom] MEDICOM黑金古迦

預祝各位TD好友及玩具同好~2012年~新一年快樂
黑金又像是M記在KABUTO系列後, 又像是另一個新起點......, 下盤的粗度做得很好, 只可惜手同頸又是幼了一點點, 但整體比例望落去又好順眼, 此黑金很具古迦氣息, QC方面我那隻OK, 仲好正..., 對眼最正:63:, 外型上他與不到影月相比, 但睇見佢又好熱血, 佢好似好好抽, 覺得平成系的騎士是比昭和的大輕微的一點點, 但RX除外, 有機會又再影比大家睇, 太夜了, 想ZZZ, 就影了那麼多, 因用哂D時間同影月補油及影相. 相信都不會能在TD倒數, 因外出做事,先預祝大家來年精精神神~財運亨通~入到心頭好~仲要隻
右腳膝頭做咩事......:cool:
右腳膝頭做咩事......
$hiine 發表於 31-12-2011 05:38 AM

@_@???{:3_142:}
@_@???
ZIN 發表於 31-12-2011 05:40 AM

係咪車得唔好?條褲個膝頭位摺起左嘅?
回復 4# $hiine

唔係, 所有都會係咁, 因為大肶肌勁引致去到膝位大幅度孤入, 再去到小腿就又漲, 而今次衫料好彈好緊, 所以沒可能不摺, 你入手便知, 大腿包很厚, 整體很實淨, 我都試幫佢拉褲....., 確實不能沒有摺, 除非加粗埋膝位. 左右都係咁.:67:
回復  $hiine

唔係, 所有都會係咁, 因為大肶肌勁引致去到膝位大幅度孤入, 再去到小腿就又漲 ...
ZIN 發表於 31-12-2011 05:49 AM

謝大大解說... 又學到野... 呢隻買唔起... 睇過大大美圖算了......:64:

回復 6# $hiine

:36:不入不入還需入......., 如入了我會笑你的:p除非....你不太喜歡西金古:67:喜歡的話可去船仔看看, 所有嘢做緊95折, 只係同我入手GATACK之乜乜相同. 不要等...., 本想入BIRTH...., 但古迦力量太強大:63:快點再來終極紅或黑眼古, 通通都殺
終極古迦我都想佢出:)
仲未收到黃sir call呀:63:,今個拉打月4連擊真係放晒血,希望農曆年前回吓氣啦
ZIN兄 黑金真係好正:handshake:
而睇相 相信你既setting 又進步左喎 :shiny:
ZIN兄 黑金真係好正
而睇相 相信你既setting 又進步左喎
甘大滋 發表於 31-12-2011 09:39 AM

沒有呢~ 在12"其他的美圖大大之下, 龜縮:56:
Looks nice!!! want to get one......
沒有呢~ 在12"其他的美圖大大之下, 龜縮
ZIN 發表於 31-12-2011 15:10

神級setting ,要求公開:64:
神級setting ,要求公開
布魯士 發表於 31-12-2011 05:12 PM

有請$大出場
訂咗行貨未派得:53::53::53: