Toysdaily 玩具日報

[詢問] 唔記得有冇人問過/ 答過, 請問 Bandai 問卷既抽獎品會係乜?

中獎果個就係我,我都知呢道好多大大都唔信,唔信唔緊要,如果要我比證明,sorry,真係有d難,份禮物係跟 ...
kentoya 發表於 31-12-2011 02:55 PM

大家唔係質疑你啊
質疑間公司 je...
你又唔使回咁多個 post 咁大反應o既
:(
出面賣8X, 賣唔倒4X? 咁灰?
movie_arms 發表於 1-1-2012 11:23 PM

更加灰的賣事我已經歷過無數次
更加灰的賣事我已經歷過無數次
lacus 發表於 2-1-2012 03:25 PM

願聞其詳~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
大家唔係質疑你啊
質疑間公司 je...
你又唔使回咁多個 post 咁大反應o既
玩具 發表於 2-1-2012 01:27 PM

因為有個回覆話笨大搵人做媒,而中獎個post就係我出嘅,咁咪即係話我做媒,換轉大大你自己睇完都唔舒服啦,一心諗住同人分享,點知比人話做媒,唔通葡萄真係酸嘅?

台灣好疏爽:@

台灣抽獎
頭獎 PG 4盒1set X 30名
二獎 MG 6盒1set X 50名
http://bandai-asia.com/gundaminfo-tw/bandai_code.php
有名有姓咁公開既? 香港攪咩?
台灣好疏爽

台灣抽獎
頭獎 PG 4盒1set X 30名
二獎 MG 6盒1set X 50名

有名有姓咁公開既? 香港攪 ...
antitid 發表於 2-1-2012 04:22 PM

http://tw.gundam.info/topic/5813

為答謝鋼彈FANS們的支持,  今年夏天我們給你多重驚喜!!

凡於2011年7月16日至9月28日購買指定系列的鋼彈模型一盒, 即可獲"活動抽獎卡"一張, 每張卡片上都印有獨一無二的序號。

把卡片上的號碼輸入到GUNDAM INFO的輸入欄,即有機會獲得多重獎品!!
頭像被屏蔽
願聞其詳~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
movie_arms 發表於 2-1-2012 03:31 PM

由於我不斷買玩具令屋企爆倉
所以要清貨騰出空位及吐現
近年都系放上yahxx為主
我賣野個出發點和終極目標是成功出售
有部份items系賺$,亦有些系蝕
有些item舉例我100蚊買回來但個市最多只出到70蚊,咁唯有賣70蚊
有些買家問點解我賣d野咁平,我答佢:個價吾系我定,而系買家們定.例如1蚊任bid item.
而我賣的價一定要系有人bid,好多時 set 多10蚊就好耐都冇人bid
如果個價系我定既咁我全部items放100000..有人要先得賈...
由於我不斷買玩具令屋企爆倉
所以要清貨騰出空位及吐現
近年都系放上yahxx為主
我賣野個出發點和終極 ...
lacus 發表於 3-1-2012 09:09 PM

哦~
我都會賣野, 但主要就為空間
所以話鬼知佢蝕~ 空間仲緊要過錢
但我就任何野都唔會賣平過40元
因為賣得過20-30我覺得交收黎都晒時間心機
呢家工作更忙, 就連 post 都費事, 一係丟, 一係俾朋友~
成廿張一條毛都未中過 :71:
成廿張一條毛都未中過
riisdi 發表於 3-1-2012 11:36 PM

Thanks 大大, 起碼大大令大家最實在地知道機會係冇二十份之一咁高~ hahaha......
(因為笨大零資訊~)
Thanks 大大, 起碼大大令大家最實在地知道機會係冇二十份之一咁高~ hahaha......
(因為笨大零資訊~)
movie_arms 發表於 3-1-2012 11:45 PM

其實我有個疑問想問好耐...
份網上問卷有冇寫話會有抽獎先???
同埋幾時抽一次先???
如果冇既話會唔會係我地自己一箱情願...
其實我有個疑問想問好耐...
份網上問卷有冇寫話會有抽獎先???
同埋幾時抽一次先???
如果冇既話會唔會 ...
小堅 發表於 4-1-2012 08:38 AM

好似有寫咩填完問卷即可參加抽獎咁上下
我都唔記得佢點寫, 總之就類似上網填問卷=抽獎
好似有寫咩填完問卷即可參加抽獎咁上下
我都唔記得佢點寫, 總之就類似上網填問卷=抽獎
movie_arms 發表於 4-1-2012 08:59 AM

搵到了...

所有填寫問卷的顧客將會自動參加抽獎,得獎者可獲精美紀念品乙份
請保留問卷便條作為領獎確認
請留意填寫問卷參加抽獎的截止日期為產品發售日起的3個月以內

http://www.bandai-asia.com/survey/index.php

所以就算之前畀人用左個CODE,如果冇個張CODE紙係手,一樣拎唔到獎...
咁就打破話有人盜用呢個可能啦...
搵到了...

所有填寫問卷的顧客將會自動參加抽獎,得獎者可獲精美紀念品乙份。
請保留問卷便條作為領 ...
小堅 發表於 4-1-2012 09:34 AM

係喎, 咁插店舖貪小便宜就更加不成立~