Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: yioy1482

[3A/ threezero] threeA 香港展覽會!!!!

最好好似平時買3a咁,上網買入場券,指定時間入場,不設排隊,咁起碼唔使比啲雇傭兵同香港人爭!
最好好似平時買3a咁,上網買入場券,指定時間入場,不設排隊,咁起碼唔使比啲雇傭兵同香港人爭!
vegeta 發表於 31-12-2011 11:31 AM

都係一個好方法. 不過指定時間入場就困難D 啦. 其實佢現場冇限量版賣已經OK 啦. 限量版好似平時咁上網賣囉. 現場量產PRODUCT 唔夠貨咪即場登記比錢, 遲D寄去屋企就得啦.
以平時AW咁憎炒家O既態度, 我估到時安排一定好過HT. 不過金錢使人腐化, 到底有幾多人仲可以貫徹始終??
vegeta 發表於 31-12-2011 11:31 AM

請問大大,北京聚會賣嗰D大菜刀TK同關帝de Plume,係用乜嘢方式出售嘅呢?
回復 18# yioy1482

都係排隊... 我個淘淘賣家話排左2日:67:
如果黎緊要排隊至買到, 只可以比晒識
影分身既外籍人仕 同 大雄朋友
回復  yioy1482

都係排隊... 我個淘淘賣家話排左2日
如果黎緊要排隊至買到, 只可以比晒識
影分身 ...
甘大滋 發表於 31-12-2011 08:32 PM

I suggest to sell limited products just like Wonder Fest, use lucky draw method !!! :58:
回復 20# RRAAYY

都好丫
不過... 唔好學牛奶雜誌 咁暗地裡抽啊:38:
我提意出量產既特別版,
現場每人限買一隻,但生產數量無限,
人人買到就皆大歡喜!!
I suggest to sell limited products just like Wonder Fest, use lucky draw method !!!
RRAAYY 發表於 31-12-2011 08:34 PM

Brilliant idea, bro RRAAYY!!!
我提意出量產既特別版,
現場每人限買一隻,但生產數量無限,
人人買到就皆大歡喜!!
toyman 發表於 31-12-2011 08:57 PM

good idea, but what to do with the unsold figure!
我覺得會有香港版既 de plume !
Just like that painting!!
到時又唔知會幾多人排隊了…
我覺得會有香港版既 de plume !
Just like that painting!!
到時又唔知會幾多人排隊了…
Baka 發表於 1-1-2012 12:04 AM

I think that's just a painting showing figures from all the lines, WWR, Popbot, Adventure Kartel .....................   so, you never know what it will be...  anyway if we need to line up for the limited items, there is no chance we can get them :55:
一定有排隊黨,不過都會去嘅,買唔買倒會場嘢就隨緣啦.