Toysdaily 玩具日報

查看: 3519|回復: 13

[玩具攝影] 每日一拆之"弱肉強食天與地" 3.75"figure的Darth Maul

每日一拆之"天與地" 3.75"figure的Darth Maul 弱肉強食!!

又揾返D舊野來做"每日一拆"........

來緊Star Wars Vintage會出新Darth Maul,所以專登拆佢比大家睇.............
http://www.rebelscum.com/TACSLmaul.asp

又豈料..............

佢係咁流..........

應有的下裙,不見了!

下身可動有限............

只能呆呆的站着

:cool: :cool: :cool:

在這弱肉強食的世界裏.............

E隻 Evolutions的Darth Maul,全身關節,膝,腳跟,上臂ball joint,一出型哂!!
http://www.rebelscum.com/tlcEVOSithLegacy.asp

單是裙下動作已是型佢9條街!!

在這弱肉強食的世界裏.............
人食人,揸住6棍,呆呆到冇用........

遇見同鄉朋友.........

見你一冇是處.........

只會招殺身之禍!!

Yes,食你的不是別人,正是你稱兄道弟的朋友,老死!

食你之肉,奪你衣服............

哈哈哈!笑!幾啱身喎又!

弱肉強食!!
只要有自信有實力,又何妨,謀財害命,殺人奪產!?

咁弱,比人食哂D家產都冇人可憐!
黎梗個隻vintage出埋, evolution版都可以成為歷史!!

比我着.....

弱肉強食的世界,搶人的,又比人搶返.....

哈哈哈哈哈! 穿在我身上幾型呀!!哈哈哈哈哈哈哈!

我哈哈哈哈哈!
我好快樂呀!
哈哈哈哈!我搶人野!哈!哈!合法家!!冇犯刑事!拉我唔到嫁!!

哈哈哈哈!I am The King Of the World!!

H&M

我穿得幾型呀!!哈哈哈你一個二個比我踏住上!!哈哈哈哈!

係我面前出現做咩?以為我會唔好意思比返件衫你呀?摼D啦!笨t!!

又係幾型嘅!!
黎梗個隻vintage出埋, evolution版都可以成為歷史!!
herculesanakin 發表於 28-12-2011 05:40 PM
個隻vintage有幾勁呢!?
Darth Maul做左嘉明...
比人食左:DD
回復 6# 無明:
Take a look of this review:
http://www.yakfaceforums.com/php ... hp?f=129&t=6713
Vintage 版唔洗諗啦....
基本上100%正價買唔到....
Vintage 版唔洗諗啦....
基本上100%正價買唔到....
167169 發表於 28-12-2011 10:10 PM

等豆斗城!忍耐吓,應該ok嘅!:65:

無明兄入的版。。。實在是歷史的見證用的
2012的Vintage 版實在必入,可動方面也頗好
遺憾的是高度與 evolution版—樣:67:

Actualy, 我很久以前,擁有這2隻

http://www.rebelscum.com/potj12sithlords.asp

Darth Maul

http://www.rebelscum.com/photo.asp?image=/potj/POTJ12sithlordsmaul.jpg
件衫,袍,好細節..........:36:

才使我對佢有要求!!:38:
回復  無明:
Take a look of this review:
herculesanakin 發表於 28-12-2011 09:22 PM
thks!

好實用,大家必定要睇!:71:
:34:
無明兄入的版。。。實在是歷史的見證用的
2012的Vintage 版實在必入,可動方面也頗好
遺憾的是高度與 evo ...
大ken 發表於 28-12-2011 11:51 PM
07年出時為了見證歷史,2012年12年後出才是真正開始.............:34:孩記你好野:38: