Toysdaily 玩具日報

查看: 2406|回復: 13

[吹水專區] 轉新台求意見..

頭像被屏蔽
怒CUT有線,月中完,但未諗掂轉邊間....>
leo2004 發表於 27-12-2011 10:48 PM

轉台一定係香港寬X...
PXXW唔係唔好,不過BT會限速...
香港寬X如果係新客戶都應該唔錯...
建議你先去擺街到問下有D咩送先...
通常會比打電話既多...
或者上網申請都OK...
頭像被屏蔽
回復  小堅

街邊未試過問,都係去門市問幾間..送的差不多,問埋識的用開舊客戶都咁上下,出平版只是唔使嘔 ...
leo2004 發表於 28-12-2011 02:58 AM

如果想出平版既話...
就只有一個選擇了...
計下條數邊個抵D...
有時D所謂禮品,其他有時自埋落月費到...
頭像被屏蔽
想問下大大為乜要怒CUT有線呢??? :DD

PXXX聽人講的確好慢, 同電視賣既係2回事!!! :Q

另一間就唔知所以比唔到咩意見~~~ :(
頭像被屏蔽
回復  威哥仔

上次續了無耐,上網費在我簽約時大約一舊,見到街邊竟減到六草多..加埋電視要三舊多呢 ...
leo2004 發表於 29-12-2011 01:30 AM

新客仲平過舊客, 的確係XYZ左, 續約又無乜特別優惠! :*

我都係佢既客仔, 客戶服務果邊好明顯係為左減少成本, 之前都唔洗等電話覆的, 家陣有乜事上唔到就真係好Q麻煩, 如果大大唔怕煩D線要駁過就轉吧~~~ :71:
頭像被屏蔽
個人以前用P屍屍W,氣頂!

成日斷線(當年掛機,所以斷幾多次好清楚),打上support (當然要聽廿分鐘音樂)佢又扮check過冇事,但次次都係問完佢就忽然好返 (有冇咁岩等十個鐘都係咁cut,一call你佢又自己好返?)  

HK啤N so far都冇咩complaints
我都係半年前轉台 , 原因同 8 樓威哥仔講嘅一樣,
HK Broadband  d CS 好 d , 佢哋 assign 咗 4, 5 個 CS follow 一個 A/C. 所以我call 佢哋時 , 佢哋都好快 pick up 同 follow 到 。
smartone vodafone :71: My whole family is using it , quite good:71:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽