Toysdaily 玩具日報

查看: 4462|回復: 12

[玩具報告] EX白羊到手

雙膠紙,好似海關check貨
老闆話佢入咁多全數都中晒,,不過我一於懶理..最緊要入面冇事..
SAD開有條路...每次都總有件花..今次唔例外..當戰損好了,,HAHA

夜媽媽家人訓晒..唔可以開燈影..唯有入廁所:44:
冇PS技術...唯有CUT:66:
點呀樓主, 至少post兩三幅相吧................ :(
第一次睇得一行字的玩具報告
用緊IPHONE出唔到相姐...結果返到黎就移左黎呢度..
呢批雙膠會令到某d完美主義者疾步,我相熟間舖個老細話佢有個好怪既客,
逢雙膠唔買,我話有d本身廠出check QC喳喎,唔係老細開,佢話呢個客有怪廦,
佢係明知唔關老闆事,但都唔買,成批係咁寧願唔儲,
咁咪12宮少咁隻,佢話係架,一係等再版,如果都係咁,一路等,超怪既玩家:(
呢批雙膠會令到某d完美主義者疾步,我相熟間舖個老細話佢有個好怪既客,
逢雙膠唔買,我話有d本身廠出check Q ...
超級玩具迷 發表於 28-12-2011 01:52 AM

好似D潔癖咁..HAHA
只要隻野冇事..我都唔斑了..太完美主義只會辛苦自己..
怪癖!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我個一隻, 隻羊個個parts都係雙膠紙, 其他係一張, 正常嗎?
我個一隻, 隻羊個個parts都係雙膠紙, 其他係一張, 正常嗎?
馬仔 發表於 28-12-2011 04:11 PM

我印象中都係,你外盒有冇雙膠紙?
有, 雙膠紙.:79:

即係個個都係咁, 咁都放心D.

我印象中都係,你外盒有冇雙膠紙?
kaiyu 發表於 28-12-2011 05:00 PM
馬仔 發表於 28-12-2011 04:11 PM

我中間個層係雙膠紙,其他係單
頭像被屏蔽

回復 9# 馬仔

me too, 隻羊個個parts都係雙膠紙
係咪有問題呀d parts?