Toysdaily 玩具日報

[Medicom] Amazon.co.jp 限定販売 Masked Rider Kuuga Amazing Mighty Form jp report

RAH KUUGA 黑金 AMAZING MIGHTY 古迦

日本已出!!

:shiny:
我2年前追左TM個隻, 不過比我係脫甲既過程扭斷左隻手
同扯爆左件衫, 之後一直係櫃桶底:cool:
雖然同自己講退出拉打, 但呢隻睇日本既report真係好鬼正!!!
我等收貨通知, 期待中:80:
I also waiting my call from Superman.
I like it, but why don't have any report for Dark Kabuto (I haven't not order this one, and will skip it) so want to see the photo from other Brother.
Dark Kabuto 有呀!一個甘大把
1個?我都睇唔到?係唔係已經沉左底......
回復 21# Pazu

我想問有否大大在蕉人訂黑金, 有否收到通知可以取貨...在YAHXX 2手都有la :80:
我想問有否大大在蕉人訂黑金, 有否收到通知可以取貨...在YAHXX 2手都有la
frankiejoyce 發表於 6-1-2012 11:09

.我都係超人訂左黑金, 但係都係未有通知........
唔知有冇ching訂去問過?
之前有打過電話話1月中.....實際原因就沒有說得很明白.....說就是假期.....不明日本假期有這麼長, 都未試過有這個情況.....:80: 見到2手都有拍賣......真的很心酸:59:
我想問隻黑金係咪無派過貨???
#28 勁WO 咁耐既POST 都推到出黎....服!!!!

唔係無派過 派唔出姐
回復 29# 蒼月遊馬
咁係香港buy唔到??定要在日本buy?