Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SHFiguarts - 比達

回復  S20081997

有Next Version先算啦∼∼
出完杜拉格斯之後都唔知會唔會再出DB的SHF∼∼
如果再出 ...
yin 發表於 27-12-2011 03:10 AM

天津飯同阿樂應該好微!欺路都未出!
回復 16# ckc882000

哈∼∼杜拉格斯之後再出DB的SHF機會其實都不太大呢∼∼
反正都係機會微,就讓我幻想吓啦,
三大奸角出當然好啦,地球的Z戰士我更想玩,
還有立巴和拿迪斯呀∼∼(幻想中):43:
He will be Next... i guess:36:

如果再出 ...
回復  ckc882000

哈∼∼杜拉格斯之後再出DB的SHF機會其實都不太大呢∼∼
反正都係機會微,就讓我幻想& ...
yin 發表於 27-12-2011 04:49 AM

但以而家魂shop 一年出四隻左右的進度,有排等
He will be Next... i guess
taken 發表於 27-12-2011 10:31 AM

如果呢個都有可能,咁會意味住超2的再版會再遲d先有
X 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S20081997 發表於 27-12-2011 01:46

但此太貴了....所以好大機會放棄:45:
我覺得之前美國動漫限定版超西悟空會係魂店再出、之於其他角色等大半年先出一隻啦

笨大肯的話...
回復 18# taken

C M PUNK?
有這隻悟空我知,但還是參考出品,有排先出,
同埋又係出悟空,有D悶∼∼

如果再出 ...

:34::34:
all toys are 有先算啦 ~~~ :DD:DD
but Vegata chance more than this 2

I want Vegeta , U want others , never mind
比達也是我十分喜歡的漫畫角色
影武者 發表於 26-12-2011 07:41 PM

X 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S20081997 發表於 27-12-2011 01:46

但此太貴了....所以好大機會放棄
影武者 發表於 27-12-2011 11:04 AM

:?:? bro shadow , U a talking about ??
回復  taken

C M PUNK?
yin 發表於 27-12-2011 03:05 PM

:36:5
same feeling with U , SS1 Gokou , SDCC SS1 Gokou, SS3 Gokou , Gokou
ready 2 much Gokou la
n this sample made a long time before .
still havent final confirm to issue
honestly , if confirmed , I must not buy it coz no need 2 many shf Gokou.

same body, remains last time SS1 Gokou smiley face n change to black hair
may be add one "ball" effect , then pre-order @ $3xx -$4xx

I ready dont want to collect it :78:
好物一件!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U see WWE too?  ha ha

出悟空慳水慳力嘛、改色、换頭+ package only.

出其他角色要從新制作嘛...  i also waiting  其他角色 release , but i think 2012 Dec 先有囉!

回復  taken

C M PUNK?
yin 發表於 27-12-2011 03:05 PM
真係唔錯,呢隻真係好野!
回復 28# taken

有睇WWE∼∼看了好多年了∼∼KANE回歸打CENA呢∼

其實可以用悟空個BODY改小小,出黑髮悟飯,我幾鍾意黑髮悟飯呢∼∼