Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 狂仁習作之 翱翔天際的改造人

仁兄,
會唔會買多隻改後期型呀?
回復 16# base

應該唔會喇,對佢沒幾多愛:73:....除非有散貨,平平地可以諗諗,哈哈
請問大大點可以改善"誓不低頭"? :77: :64:
就系睇中心口两旧胸肌先买佢咋.....希望昭和之前嘅RIDER都可以重制啦.....默念BLACK  一万次.....
很喜歡這些精簡的解畫,至小讓我有心機追看下去,最怕那些好似讀書的描述,煩死人....
樓主好嘢:71:
SIC中唯一沒有合金成份的作品

那還稱得上是 Super Imaginative Chogokin ?!?
很喜歡這些精簡的解畫,至小讓我有心機追看下去,最怕那些好似讀書的描述,煩死人....
ekim11 發表於 28-12-2011 19:15

晌TD,長篇大論 = 精華...:he:
晌TD,長篇大論 = 精華...
人仔貓 發表於 28-12-2011 07:28 PM

版主出既齋相都係精華...........
版主出既齋相都係精華...........
Mikehk@ 發表於 28-12-2011 21:02

版主覺得係精華既,就係版主覺得係既精華...:he:
回復 19# lazy仔

我覺得Sic一定會出返隻TV版既Black~
另外希望會重制RX可轉裝變機體生體啦~~
回復 18# Mikehk@
唔難搞,就是係頸部球窩位的前端切出一條槽,這樣頭部的球形關節就可以前傾了,當然,頭部的下巴位置,裡面也要盡量修薄,咁就可以低頭做人啦:73:
回復 21# 人仔貓

後來睇返,應該腳板是合金的,不過份量都是好少....

又,有時我都會長篇大論,不過眼見大論完都沒咩人回複,所以而家都是簡明扼要就算了,呵呵
回復 25# BoaY

咁就最好不過啦,舊版Black或RX唔是唔好,只是同好多後輩拍埋風格真是好唔夾,bandai洗版啦:o
回復 20# ekim11
除去我沒點睇Skyrider外,沒野好講都是重點....我以前好多post都是長篇大論的,哈哈.
不過經你一講,又覺得如果可以更加精闢咁出post可能更加有互動性,多謝比到個新方嚮我:77:
榮光十人 ~ 尚欠兩名  :67: